Ayhan Sicimoğlu Sunar:Vive l'Amour!

Tarihler: 26 Mayıs 2016 Perşembe ~ 26 Mayıs 2016 Perşembe 26 Mayıs 2016 20:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2016 ~ May 26, 2016
Ayhan Sicimoğlu Sunar: Keyifli bir müzik dinletisine ne dersiniz? Yaşasın Aşk temalı etkinlik, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sizlerle buluşacak.

Klasik eğitimini New York, Paris ve İstanbul'da; "Mannes School of Music", "Université de Sorbonne Paris IV", "İstanbul Teknik Üniversitesi M.İ.A.M." ve "Ecole Normale de Musique" okullarında tamamlayan Soprano Ayşe Sicimoğlu, dünyaca bilinen Bariton Thomas Hampson’la fırsat buldukça şan çalışmış; şimdilerde ise çalışmalarına değişik disiplinleri de katarak İstanbul’da devam etmektedir. Eğitim süreci boyunca konserler vermiş ve uluslararası projelerde yer alarak Avrupa'da çeşitli atölye çalışmalarına (masterclasses) katılmıştır. Babası, ünlü müzisyen Ayhan Sicimoğlu'nun bir çok uluslararası kariyer sahibi sanatçıyı bir araya getirdiği her iki albümünde parçalar seslendirmiş, “Istanbul pas Constantinople” isimli yeniden uyarlanan eserdeki özgün yorumu ile yurt dışında müzik listelerine girmiştir.

Son olarak, Royal Opera House (İngiliz Kraliyet Operası) La Boheme Türkiye Prodüksiyonu'nda "Alcindoro" ve "Benoit" rollerini tüm temsillerde tek kast olarak başarıyla seslendiren Bariton M. Mustafa Arabacı; 2002 yılında aldığı dersler ile başlayan müzik eğitimini "İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü" , "İTÜ T.M. Devlet Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölümü" ve İ.Ü.D.K. Yüksek Lisans Opera Şan Bölümü ile sürdürmüştür. Solistlik kariyerinin yanında eğitim aldığı kurumun Sahne Sanatları Opera Bölümü'nde halen şan öğretmenliği yapmakta olan genç sanatçı; bir çok farklı şan eğitmeni ile çalışmış, uluslararası projelerde yer almış, önemli müzikal prodüksiyonlarda ve bazı ünlü sanatçıların albüm çalışmalarında vokal koçluğu ve şan repetitörlüğü yapmıştır.

"Vive l'Amour!:Yaşasın Aşk!" teması ile bu yaratıcı projede bir araya gelen dinamik ve enerjik ikili, geniş repertuvarlarından özenle seçtikleri; Aşk, flört ve sevgi konulu, farklı dönemlere ait opera aryalarını, düetleri, müzikal eserlerini ve popüler klasikleri bu baharda izleyeceğiniz en eğlenceli konserde sizin için seslendirecekler.

Piyanist Aylin DOĞAN
1969'da İstanbul'da doğan sanatçı, 1980 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarında Prof. Judith Uluğ ile piyano eğitimine başladı. 1990 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Frankfurt Konservatuvarında küçük yaş müzik eğitimi üzerine çalışmalar yaptı. 2000 yılından 2011 yılına kadar MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat Dalı müzik direktörlüğü görevini üstlendi. 2011 - 2015 yılları arasında MSGSÜ Devlet Konservatuvarı ortaokul-lise Kurum Müdürü olarak görev yaptı. Kurucusu olduğu Boğaziçi Sanat Akademisi' nde 2012 yılından bu yana uluslararası konservatuvarlarda eğitim gören pek çok öğrenci yetiştirdi.Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda solo ve eşlikli konserler veren Doğan halen MSGSÜ Burs Koordinatörü ve Piyano Anasanat Dalı öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. 

Çellist Pınar Duruk Bayraktar 
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ali Doğan viyolonsel sınıfından 2001’ de pek iyi derecede mezun oldu. Ayni yil Bursa Devlet Senfoni Orkestrasınin sinavini kazandi. Beter Bruns’ un 3 yil master class sınıflarına katildi. Bir çok oda müziği konserleri verdi. Şu an halen İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası viyolonsel grubu üyesidir.

- İndirimler sadece etkinlik gişesinde, ilgili kart ibrazı ile geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT