Belcanto The Luciano Pavarotti H.

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 14 Aralık 2016 Çarşamba 17 Aralık 15:00 - 17 Aralık 20:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: İndirimli Dönem: VIP - 226.50 TL 1. Kategori - 205.75 TL 2. Kategori - 190.75 TL 3. Kategori - 154.00 TL 4. Kategori - 123.50 TL Tükendi! 5. Kategori - 78.50 TL Tükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Ara 14, 2016
Müziğin farklı türlerini sentezleyen, yüzyılları aşıp günümüze kadar gelen müzikal tiyatro şovu "Belcanto: The Lucıano Pavarotti Heritage" 17 ve 18 Aralık 2016’da tarihlerinde IEG Live ve PIU Entertainment işbirliğiyle Volkswagen Arena’da sahne alacak.

İzleyiciyi büyülü bir serüvene çıkaran müzikal; 12 şarkıcı, 7 müzisyen ve 7 dansçı tarafından sergilenecek. Müzikalde Belcanto’nun tarihine damga vuran "Rönesans’tan Barok’a Belcanto","18.yy' dan İtalyan ve Avrupa güldürücü operası", "Giuseppe Verdi", "Giacomo Pucini", "Neapolitan şarkısı" ve "Dünyadan Belcanto" olmak üzere altı ana tema sahnelenecek.

Opera aryaları, orijinal performansları ile Napoliten şarkılar ve İtalyan Belcanto stili ile düzenlenmiş çağdaş kompozisyonlar sunan gösteri,  son yüzyılın en ünlü tenoru Luciana Pavarotti’nin mirasına saygı duruşu niteliğinde. Müzikalde yer alan şarkıcılar da Pavarotti ile iş birliği içinde bulunmuş şarkıcılardan seçilmiş. 

"Belcanto the Lucıano Pavarotti Heritage" müzikali büyük bestekarların opera repertuarları pop, rock, Anglo-Amerikan müzikalleri ve Avusturya-Fransız operetleri ile izleyiciyi büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. Floransa’nın Lorenzo De’Medici’si, Venedik’in Claudio Monteverdi’sinden, Londra’nın Freddie Mercury’sinden, Queen’ine uzanan müzikal serüvenin kapıları İstanbul’da aralanacak. 

Bu muhteşem müzikalin küratörlüğü ise dünyanın en ünlü gösterilerine imza atmış olan Franco Dragone'ye ait. Alegria, Celine Dion Show in Vegas, Cirque du Soleil, The House of Dancing waters, The Han Show in Wuhan, The Lido in Paris gibi gösterilerin de küratörlüğünü üstlenen Dragone tarafından sahneye konulan "Belcanto The Luciana Pavarotti Heritage" müzikal bir şovun yanı sıra görsel olarak da bir şölen vaat ediyor.

- 6 Yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- 6 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına profesyonel çekim yapabilen cihazlar alınmayacaktır.- Kapı açılış saati etkinlik başlangıç saatinden 45 dakika öncedir.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT