...Küratör Jens Hoffmann`ın İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Bir E-flux Coprration Projesi

Tarihler: 08 Nisan 2004 Perşembe ~ 09 Nisan 2004 Cuma 8 Nisan Saat 18:00, 9 Nisan Saat 10:30

Yer: Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi ve Goethe Enstitüsü

Adres: İstiklal Cad. No:276, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 23 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2004 ~ Nis 9, 2004
Platform Garanti Güncel Sanat Merkezi’nin işbirliğiyle;

The Next Documenta Should Be Curated by an Artist küratör Jens Hoffmann’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen bir e-flux corporation projesidir.

“Revolver – Archiv für aktuelle Kunst” yayınevi tarafından proje ile aynı ismi taşıyan kitabın yayınlanması nedeniyle düzenlenen ve iki gün sürecek olan bu konferansa Jens Hoffmann, Christoph Keller ve Tino Seghal’in yanısıra New York, Paris ve İstanbul’dan çeşitli sanatçılar katılacak ve Documenta örneği çerçevesinde konu ve kavram olarak küratörlük sistemiyle ilgili düşüncelerini dile getireceklerdir.

e-flux, New York’a yerleşmiş ve çağdaş sanat ile ilgili bilgilerin internet üzerinden dünyanın her yanına yayılması konusuna kendini adamış olan bir sanatçı grubudur (www.e-flux.com).

Yazar ve küratör Jens Hoffmann, yaşamını genellikle Berlin’de sürdürmektedir. Düsseldorf Eyalet Sanat Hazinesi’nde küratörlük görevinin ve diğer işlerinin yanısıra Helsinki’de NIFCA’da da (Nordic Institute for Contemporary Art) görev yapmaktadır.

Christoph Keller, Frankfurt’da bulunan “Revolver – Archiv für aktuelle Kunst” adlı yayınevinin kurucu ve yöneticisi olup, Hamburg Güzel Sanatlar Yüksek Okulu’nda da öğretim görevlisidir.

Berlin’de yaşayan Tino Seghal, Essen Folkwang Yüksekokulu mezunudur. Dansçı olarak çalışmalarının yanısıra gösteri sanatları üzerine birçok makalesi vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT