`Lifli Oda`nın kapıları yuvarlak masa toplantısıyla kapanıyor

Tarihler: 07 Mart 2008 Cuma ~ 07 Mart 2008 Cuma 7 Mart 2008 Cuma Saat 18:30

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi

Ücret: Ücretsiz (Rezervasyon yaptırmak zorunludur.)

Nereden Alınır: garantigaleri@garanti.com.tr

Adres: Bankalar Caddesi No:11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (0212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2008 ~ Mar 7, 2008
“Lifli Oda”nın kapıları yuvarlak masa toplantısıyla kapanıyor.
Garanti Galeri’de (GG) 8 Mart’a kadar devam eden “Strüktürel Mantığı Araştırmak: Lifli Oda” sergisi kapsamında; Brett Steele, Murat Güvenç ve Zeynep Mennan’ın konuşmacı olarak katılacağı bir yuvarlak masa toplantısı düzenlenecek. 7 Mart 2008 Cuma günü saat 18:30’da, Osmanlı Bankası Müzesi’nde gerçekleştirilecek toplantının* moderatörlüğünü, Lifli Oda projesinin tasarımcılarından Nilüfer Kozikoğlu ve Claudia Pasquero üstlenecek.

Garanti Galeri’deki Lifli Oda’da neler oluyor?
Parametrik olarak modellenen örüntü örgütlemeleri ve dokuma mantığıyla geliştirilen çimentolu karmaşık strüktürler üzerine bir araştırma olan “Lifli Strüktürler” projesi, “Lifli Oda” ismini taşıyan, bire bir ölçekli prototiple GG’de sergileniyor. Galerideki prototip, sergi süresince evrilerek Lifli Strüktürler’in tasarım araştırma sürecini izlenebilir kılıyor. İlk aşama, biçimi bir dizi beyaz ağ tarafından desteklenen, içi boş geometrik bir yapı ile karakterize edilmişti. 2-3 Şubat tarihlerinde yapının içine beton pompalanmasıyla başka bir aşamaya geçildi. Üç hafta süren sertleşme aşamasında, beton, akışkan halinden örülü bir strüktüre dönüştü ve süreç içinde prototipe eklenen strüktürel destek elemanlarının çoğu yerlerinden çıkarıldı. Böylece, Lifli Oda’nın meydana getirdiği örülü beton çevre, bütünüyle deneyimlenebiliyor.

* İngilizce gerçekleştirilecek toplantı, simultane olarak Türkçe’ye çevrilecek.
Sınırlı sayıda yer olması nedeniyle rezervasyon yaptırılması rica olunur: garantigaleri@garanti.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT