`Yeni Metin Yeni Tiyatro` Projesi Oyun Yazarlarını Arıyor!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Yer: Ve Diğer Şeyler Topluluğu

Nereden Alınır: www.galataperform.com

Adres: Büyük Hendek Cad. No:21 Galata Kuledibi Beyoğlu ISTANBUL Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 99 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
"YENİ METİN YENİ TİYATRO” PROJESİ OYUN YAZARLARINI ARIYOR!
Ve Diğer Şeyler Topluluğu tarafından gerçekleştirilen “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi üçüncü yılında yeni oyun yazarlarını arıyor!

Yeşim Özsoy GÜLAN’ın kurucusu olduğu “Ve Diğer Şeyler Topluluğu” tarafından gerçekleştirilen “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi bu yıl; Romanya, Finlandiya, İran, Rusya, Yunanistan ve Portekiz’den gelen, uluslararası üne sahip çağdaş oyun yazarlarını konuk edecek. Haziran 2009’a kadar sürecek olan proje kapsamında, konuk yazarların katılacağı atölye çalışmaları düzenlenecek. 15 Şubat 2009, Pazartesi tarihine kadar katılım başvurusunu yapmış, güncel sorunlardan beslenen ve çağdaş biçim arayışında olan yeni oyun yazarları atölyelerde konuk yazarlarla bir araya gelme fırsatını bulacak. Atölye çalışmaları sonucunda ortaya çıkacak metinler, Haziran 2009’da okuma tiyatrosu olarak seyirciyle buluşacak ve ardından, seçilen metinler kitap olarak basılacak.

Atölye çalışmalarına katılmak isteyen oyun yazarlarının; 10 sayfayı geçmeyecek şekilde, üzerinde çalıştıkları ya da halihazırda yazmış oldukları oyun metinlerinden bölümleri, özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini 15 Şubat 2009, Pazartesi gününe kadar yenimetinyenitiyatro@gmail.com adresine yollayarak başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT