14 Şubat Dünya Öykü Günü

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi 14 Şubat Cumartesi Saat: 15.00 – 17.00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Giriş ücretsizdir.

Nereden Alınır: www.infist.org

Adres: İstiklal Cad. N.4 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 14, 2009
“14 ŞUBAT DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ” FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KUTLANIYOR
P.EN Türkiye Merkezi ve Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile düzenlenen geleneksel “14 Şubat Dünya Öykü Günü” etkinliği bu yıl da 14 şubat cumartesi günü, 15.00-17.00 saatleri arasında Fransız Kültür Merkezi’nde kutlanacak.

P.E.N Çeviri ve Dil Hakları komitesi Dünya Öykü Günü Çalışma Gurubu’nun organizasyonunu gerçekleştirdiği programın teması ”ÖYKÜLERİMİZ KARDEŞTİR” Bu yıl öykü bildirisini Osman Şahin kaleme aldı.

Uluslararası P.E.N Merkezi Genel sekreteri yazar, Eugene Schoulgin ve yazar Yasemin Yazıcı’nın açış konuşmalarıyla başlayacak programda, Osman Şahin, Ayhan Bozfırat ve Guy de Maupassant’ın öykücülüğü üzerine Adnan Binyazar, Sırma Köksal, Prof. Dr. Aysu Erden birer konuşma yapacak.
Sunuculuğunu Aliye Uslu’nun üstlendiği “14 Şubat Dünya Öykü Günü” kutlama programında Maupassant’ın “Onarılmaz Hata” öyküsü seslendirilecek.

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz edebiyatçıların anılacağı bir konuşmanın da yer aldığı programda değerli öykü yazarımız Osman Şahin’in biyografik yaşamöyküsü üzerine kurgulanmış bir video gösterisi izleyeceğiz.

Ayrıca katılan konuklara, Notos Öykü dergisinin Ayhan Bozfırat ve Maupassant’dan hazırladığı “Bir Öykü”leri sunulacak.
Yazar Özcan Karabulut tarafından önerilen ve uluslararası P.E.N. merkezlerince kabul edilen “14 Şubat Dünya Öykü Günü” yurt içinde ve yurt dışında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT