31 Mayıs’ta Yeni Bir Hayata “Merhaba”

Tarihler: 25 Mayıs 2010 Salı ~ 31 Mayıs 2010 Pazartesi

Yer: Carousel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2010 ~ May 31, 2010
31 Mayıs’ta Yeni Bir Hayata “Merhaba”

31 Mayıs Dünya Sigara Bırakma Günü’nde Carousel’e gelin, sigara bağımlılığınızı bırakarak yeni bir hayata “Merhaba” deyin…

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Pfizer işbirliği ile 23 Nisan tarihinde kurulan “Karbonmonoksit Ölçüm ve Halk Bilinçlendirme“ standına gelen 1.500 ziyaretçi karbonmonoksit ölçümü yaptırarak bağımlılıklarının dereceleri konusunda bilgi sahibi olurken, uzmanlara danışıp sigarayı bırakma yolunda ilk adımlarını attılar.

Sigarayı Carousel’de bırakın
Bağımlı olmam düşüncesiyle başlanılan sigara zaman geçtikçe insanı esir alır. Genellikle kabul edilmese de sigara kullanımı bir madde bağımlılığıdır ve kendimize verdiğimiz kadar çevremize de zarar vermemize neden olan bu bağımlılığı bırakmak için çoğu zaman bir bahane aranır.

Carousel, 31 Mayıs Dünya Sigara Bırakma Günü’nde düzenleyeceği “Sigara Bağımlılığı” halk bilgilendirme toplantısında tüm ziyaretçilerini sigaranın zararları konusunda bilgilendirirken, bu bağımlılıktan kurtulmalarını sağlıyor.

Carousel, Pfizer ve Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği işbirliği ile yapılacak olan bu toplantıda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Uzmanı Prof.Dr. Tuncalp Demir ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak. Ayrıca 2010 yılının Dünya Akciğer Hastalıkları yılı olması nedeniyle ziyaretçiler Solunum Fonksiyon Testi yaptırarak, akciğer hastalıkları konusunda bilgi sahibi olma fırsatını da Carousel’de yakalayacaklar.

31 Mayıs Dünya Sigara Bırakma Günü’nde Carousel’e gelin, sigaranın sizi esir almasına “DUR” deyin.
www.carousel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT