AIESEC İstanbul, 50 Ülkeden 400 Genci İstanbul`da Buluşturuyor

Tarihler: 23 Temmuz 2009 Perşembe ~ 27 Temmuz 2009 Pazartesi 23-27 Temmuz

Yer: AIESEC İstanbul

Telefon: 0 212 293 88 36- 293 09 54

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2009 ~ Tem 27, 2009
AIESEC İSTANBUL, 50 ÜLKEDEN 400 GENCİ İSTANBUL’DA BULUŞTURUYOR
AIESEC İstanbul, 15’inci kez düzenlediği “Anatolia Kongresi”nde, kişisel gelişim ve liderlik fırsatlarıyla gençlere kendi potansiyellerini keşfedecekleri uluslararası bir platform oluştururken, firmalara da yabancı iş kaynağı sunmaya devam ediyor.

Dünyanın en büyük öğrenci ve değişim organizasyonu olan AIESEC’in İstanbul organizasyonu; 50 ülkeden 400 üniversite öğrencisini Türkiye’de düzenlenecek ANATOLIA Kongresi”nde buluşturuyor. 23-27 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’a gelecek olan gençler, Türkiye’nin kültür elçiliğine de katkıda bulunacak.

AIESEC İstanbul, 15’inci kez düzenlediği organizasyonla, Amerika’dan Yunanistan’a, Vietnam’dan Japonya’ya, İtalya’dan Kenya’ya farklı kültürleri bir araya getirerek birbirleri hakkındaki ön yargılarını yıkmayı, farklı bakış açıları kazandırmayı ve Türkiye’nin tanıtımının yapılmasını amaçlıyor.

Bu yıl Intekno Şirketler Grubu, Prometheus Danışmanlık, vdf Grubu, Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi , Mazars Denge ve Loreal’in sponsorlukları ile Trakya Grand Hotel’de gerçekleşecek olan Anatolia Kongresinde, 23 Temmuz 19.00 tarihinde Miniaturk’te halka açık gerçekleşecek olan açılış töreninin ardından takip eden günlerde uzmanlar ve yöneticiler tarafından “Kültürel Anlayış, Sosyalleşme, Kültürler arası İletişim ve Türkiye Hakkında Gerçekler” konularında oturumlar düzenlenecek, Türk Gecesi’nde Türk yemekleri ikram edilip, Türk Kültürüne ait gösterilere yer verilecektir. 26 Temmuz Pazar günü saat 16.00 ila 19.00 arasında arasın da Optimum Outlet ve Eğlence Merkezinde Ülkeler Panayırı organizasyonuyla toplamda 50’den fazla ülkeden gelen katılımcılar kendi kültürlerini yansıtan geleneksel kıyafetleri, yemekleri ve içecekleriyle kongrenin esas çıkış noktası olan Kültürel Anlayış ortamını, sunma fırsatı yakalayacaklardır. Kongre sonrasın da yapılacak olan iki günlük kültür turunda, İstanbul’un tarihi ve turistik yerleri gezilerek, kentin büyüleyici güzelliklerine tanık olunacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT