Alan Cruickshank Söyleşisi

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Ekim 2011 Perşembe 19:00

Yer: Salt Beyoğlu

Adres: İstiklal Cad. No: 136 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 76 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 6, 2011

SALT Beyoğlu, farklı konularda paylaşacak şeyleri olan kişileri ağırladığı doğaçlama etkinlik dizisi “Bak kim var?” kapsamında, 20 yılı aşkın süredir Güneydoğu Asya bölgesiyle bağlantı içerisinde bulunan Alan Cruickshank’ı konuk ediyor. Avustralya’daki Contemporary Art Centre of South Australia’nın (CACSA) Direktörü Cruickshank’ın “Bölgesel Kartografiler İçin Bir Model” başlıklı söyleşisi, 06 Ekim Perşembe günü saat 19:00’da Açık Sinema’da gerçekleştirilecek.

CACSA tarihinde en uzun süre görev yapan yönetici konumunda bulunan Alan Cruickshank, Asya bölgesinde, özellikle de Güneydoğu Asya’da uzun vadeli uluslararası ilişkiler geliştiriyor. Bölge; Avustralya’nın kültürel üretim ve söylemini “komşu”larınınkiyle ilişkilendirmesi, siyaseti ve hükümetleri aşan gelişmiş bir farkındalık ve anlayış sağlaması açısından, Avustralya’daki görsel sanatçı ve yayıncılar için büyük bir önem taşıyor. CACSA’nın birlikte proje geliştirdiği ülkeler arasına, kısa bir süre önce Hindistan, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri de katıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT