Anjelika Akbar ‘İçimdeki Türkiyem’

Tarihler: 12 Mart 2011 Cumartesi ~ 12 Mart 2011 Cumartesi

Yer: Nezih Şaşkınbakkal Mağazası

Adres: Bağdat Cad. No: 378 Şaşkınbakkal İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 302 32 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2011 ~ Mar 12, 2011

Ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar’ın Türkiye serüvenini sevenleriyle paylaşacağı söyleşi ve imza günü Nezih Şaşkınbakkal mağazasında gerçekleşiyor. Anjelika Akbar, Türkiye’de geçirdiği son 20 yılını kaleme aldığı kitabı “İçimdeki Türkiyem”in hikâyesini okuyucuları ile tekrar yaşayacak, tüm müzik albümlerini Nezih müşterileri için imzalayacak.

Nezih Şaşkınbakkal mağazasında, 12 Mart Cumartesi günü, saat 16.00’te gerçekleşecek imza gününde kitap tutkunu müzikseverler ile buluşacak olan Anjelika Akbar, 20 yıl öncesinden günümüze Türkiye izlenimlerini ve bir Türkiye sevdalısı olarak, yaşanmışlıklarını ziyaretçiler ile paylaşacak.

Nezih müşterileri ile adeta sohbet havasında gerçekleşecek etkinlikte, Anjelika Akbar, ziyaretçilerin kitaba ve müziğine dair sorularını cevaplandıracak; diğer yandan Türkiye’ye dair gözlemlerini, hayat hikâyesinden ilginç anekdotları da katılımcılara aktaracak.

Anjelika Akbar’ın Türkiye İş Bankası Yayınları’ndan çıkan “İçimdeki Türkiyem” kitabında Türkiye`deki 20. yılını notalar ve kelimelerle kutlayan Akbar, bu serüveni sıra dışı detaylarla okuyucuya aktarıyor. “İçimdeki Türkiyem" kitabından önce, 2010 Mart ayında kendi bestelerinden oluşan ve aynı isimli albümünü çıkaran Akbar, bu tema kapsamında bir de turne gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT