ANNE ÖDEVİMİ YAPSANA! BABA SINAVIMA ÇALIŞSANA!

Tarihler: 15 Eylül 2008 Pazartesi ~ 15 Eylül 2008 Pazartesi 15 Eylül Pazartesi Saat 13:00-15:00

Yer: İstinyePark

Adres: İstinyePark Alışveriş Merkezi, İstinye İstinye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2008 ~ Eyl 15, 2008
“ANNE ÖDEVİMİ YAPSANA! BABA SINAVIMA ÇALIŞSANA!"
İstinyePark, okula yeni başlayan ve tatil döneminden sonra okula dönen çocukların uyum sağlayabilmesini kolaylaştırmak için ebeyenlere yönelik Prof. Dr. Z. Bengi Semerci ile “Anne ödevimi yapsana! Baba sınavıma çalışsana!" başlıklı bir seminer düzenlenliyor. İstinyePark AFM sinemalarında 15 Eylül 2008 tarihinde saat 13.00 ile 15.00 arası gerçekleştirilecek seminere tüm anne babalar davetli....

Kurucusu olduğu Bengi Semerci Enstitüsü’nde eğitim çalışmalarının ve serbest hekimliğin yanısıra Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı olarak öğretim üyeliği yapan Semerci’nin, yurtdışı ve yurtiçi bilimsel makalelerinin yanısıra, çeşitli anne, bebek ve çocuk dergilerinde yayınlanmış 200’ün üstünde yazısı bulunuyor. Yaptığı çalışmalar ile yurtdışında ödüller kazanan Semerci, İstinyePark’ta vereceği seminerde ebevenlere; okula yeni başlayan çocukların adaptasyonu, çocuğun ödev yapma ve derslerine düzenli olarak çalışabilme konusunda sorumluluk alabilmesi, rehber anne baba olmakla çocuğun yerine sorumlulukları alan anne baba olmak arasındaki farkları, çocuğunun öğretmeni olmaya çalışan anne babalar ve anne, babaların çocuklarının okul başarısı ile ölçtükleri “başarılı” insan tanımları konularında yol gösterici ve eğitici bilgiler verecek.

İstinyePark ziyaretçilerinin ücretsiz olarak takip edecekleri seminere katılmak için öncesinde İstinyePark’ın Rotunda alanındaki kayıt masalarına başvurmak yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT