Annelik Hiç bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Tarihler: 04 Kasım 2008 Salı ~ 09 Kasım 2008 Pazar 4, 8 ve 9 Kasım 2008

Yer: Gloria Jeans cafe- Fenerbahçe

Nereden Alınır: www.KadinlarArasi.com

Adres: Gloria Jeans cafe- Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2008 ~ Kas 9, 2008
Annelik Hiç bu Kadar Kolay Olmamıştı!
Kadınların dünyasında yepyeni bir perspektif oluşturmak için yayına başlayan www.KadinlarArasi.com’ un eğitim birimi Gelecek Akademisi tarafından hazırlanan annelere yönelik ücretsiz eğitim toplantıları başlıyor. Gloria Jeans – Fenerbahçe şubesinde gerçekleştirilecek toplantılar tüm annelere açık olacak.

Çalışan, çalışmayan veya kariyerine ara veren anne adayları ve annelere yönelik eğitim toplantılarının konu başlıkları “Doğum Sonrası Kariyer Atölyesi” ve “Mükemmel Annelik İçin Zaman/ Yaşam Yönetimi”.

Kadınların yaşamında yepyeni açılıma neden olan anneliğin daha stressiz, daha kaliteli, daha hissedilerek yaşanmasına destek verecek kariyer-aile dengesini sağlıklı bir şekilde kurmanıza büyük katkı sağlayacak bu eğitimleri yakından tanımak için sizde tanıtım toplantılarına katılarak değişimi yaşamaya hazır olabilirsiniz.

Tanıtım toplantıları 1 saat süreli ve sınıflar max.20 kişiliktir. Rezervasyon için bilgi@kadinlararasi.com ve 0 506 876 76 17 no’ lu telefondan Neslihan ÖZPOLAT ile iletişim kurarak katılım formumuzu talep ediniz. Katılım formu bulunmayan kişiler toplantılara alınmayacaktır.

Toplantı Takvimi:
4 Kasım 2008 Salı günü Saat : 11:00 de "Doğum sonrası kariyer atölyesi" Saat : 14:00 de "Mükemmel Annelik İçin Zaman/Yaşam Yönetimi"
8 Kasım Cumartesi günü Saat : 19:00 da "Mükemmel Annelik İçin Zaman/Yaşam Yönetimi"
9 Kasım Pazar günü Saat : 19:00 da "Doğum Sonrası Kariyer Atölyesi"
*Toplantı yeri: Gloria Jeans cafe- Fenerbahçe
* Toplantılar sadece bilgi verme amaçlıdır, içecek ve yiyecek bedelleri kişilere aittir.
* Eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgi için: www.KadinlarArasi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT