Atilla Dorsay - Kuşbakışı Sinema Tarihi

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Nisan 2012 Çarşamba 19:00 - 21:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan 34467 İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Nis 18, 2012

Atilla Dorsay, SSM’de “Kuşbakışı Sinema Tarihi”ni anlatıyor.

Sinema yazarı Atilla Dorsay, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin (SSM) düzenlediği “Yetişkin Eğitimleri” kapsamında verilecek seminerde, sinema tarihini anlatacak. 14 Mart’ta başlayacak seminerler, 6 hafta boyunca çarşamba günleri gerçekleştirilecek. “Kuşbakışı Sinema Tarihi” başlıklı seminerlerde, sessiz dönemden başlayıp günümüze kadar uzanan sinema tarihi özetlenecek.

Sinemanın geniş ve çokyönlü bir bakış açısıyla inceleneceği seminer süresince, Atilla Dorsay’ın kendi arşivinden filmler de gösterilecek. Katılımcıların geçmişe doğru görsellik dolu bir gezintiye çıkacağı eğitimlerde; Chaplin’den Keaton’a, Garbo’dan Dietrich’e, Casablanca’dan Rüzgar Gibi Geçti’ye, Şiirsel Gerçekçilik’ten Yeni Dalga’ya, John Ford’dan Kubrick ve Fincher’e kadar en önemli isimler ve filmler konuşulacak.

Katılmak isteyenlerin http://muze.sabanciuniv.edu/sayfa/guncel-programlar-2 adresinden kayıt yaptırabileceği eğitimler hakkında, (0212) 277 22 00 / 137-164 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

Ücret: 480 TL + KDV Öğrencilere özel %50 indirim: 240 TL + KDV

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT