Avrupa Biyoteknoloji Kongresi

Tarihler: 23 Eylül 2012 Pazar ~ 26 Eylül 2012 Çarşamba

Yer: İstanbul Grand Cevahir Otel

Adres: Hadideedip Adıvar Mah. Darülaceze Cad. 9 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 314 42 42

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2012 ~ Eyl 26, 2012

Biyoteknoloji Derneği’nin ev sahipliğinde Zed Etkinlik Yönetimi ve Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan kongre 23-26 Eylül tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Otel’ de biyoteknoloji dünyasını bir araya getiriyor.

“Bio-crossroads” teması ile 15.kez düzenlenecek olan kongre son olarak, 2009 yılında İspanya’nın Barcelona şehrinde gerçekleştirildi. 108 Kurumsal, 12 binin üzerinde kişisel üyesi bulunan Avrupa Biyoteknoloji Federasyonu, 15.kongresini İstanbul’da düzenleme kararı aldı.

Avrupa’nın birçok ülkesinden biyoteknoloji ve biyokimya konusunda çalışmalar gerçekleştirmiş akademisyenler, özel sektör profesyonelleri, biyoteknoloji şirketleri, konuya ilgi duyan öğrenciler ve sektörle işbirliğinde bulunan kişilerin katılmasının hedeflendiği konferans 4 gün sürecek.

Avrupa Biyoteknoloji Kongresi 2012, 4 ana bilimsel başlık altında gerçekleştirilecek. Sağlık ve Tıp, Endüstriyel Biyoteknoloji, Tarim ve Çevre Biyoteknolojisi, Sistem Biyolojisi ve Nanobiyoteknoloji isimli bilimsel başlıkların bulunduğu kongre için Makale son bildirim tarihi 1 Nisan 2012 olarak ilan edildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

katılım ücreti nedir?
Katılım Ücretsiz midir?
cevap lütfen katılım ücreti?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT