Avrupa Korozyon Kongresi

Tarihler: 09 Eylül 2012 Pazar ~ 13 Eylül 2012 Perşembe

Yer: Sheraton Maslak Otel ve Kongre Merkezi

Adres: Büyükdere Cad. No: 233 Üç Yol Mevkii Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 335 99 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2012 ~ Eyl 13, 2012

Korozyon Sağlığı da Tehdit Ediyor!
“Daha İyi Korozyon Kontrolü Daha Güvenli Dünya ” teması ile Türkiye Korozyon Derneği tarafından 9-13 Eylül tarihlerinde Sheraton Maslak Otel ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrupa Korozyon Kongresi, farklı sektörlerden pek çok profesyoneli bir araya getiriyor.

Korozyon, metallerin doğaya karışma süreci noktasında öne çıkan bir kavram. Daha teknik ifade ile, metal ve alaşımlarının çoğunlukla sulu ve gaz ortamlardan oluşan çevreleri ile girdikleri elektrokimyasal ve kimyasal tepkimeler sonucu uğradıkları hasar korozyon olarak adlandırılır.Korozyon; atmosfere maruz, su içinde, toprağa gömülü veya kimyasal malzemelerle temasta olan metalik malzemelerin en önemli düşmanlarındandır. Farkında olunmayan gizli tehlike korozyon Dünya’ yı büyük bir ekonomik krize uğratmaktadır.

Yapılan araştırmalar sonucunda Dünyamızın yıllık korozyon kaybının 4,4 trilyon dolar civarında, Türkiye’nin toplam kaybı ise 45,6 milyar dolar civarında olduğu tespit edilmiştir. Bu rakamlar korozyon tehlikesinin Dünya ekonomisine, insan sağlığına yol açtığı büyük tehlikenin bir kanıtıdır.Zed Etkinlik Yönetimi ve Danışmanlığı tarafından organize edilen kongre, katodik koruma, petrol ve gaz üretiminde korozyon, otomotiv korozyonu, polimer materyallerin korozyonu, nükleer korozyon, rafineri endüstrisinde korozyon, korozyon eğitimi ve bilgisayar uygulamaları gibi onlarca konuyu ele alacak.

Aynı zamanda katılımcı firmaların sergi alanında çalışmalarını ziyaretçilere sunabilmesinin amaçlandığı etkinliğe akademik düzeyde de katılım gösterilebiliyor. Kongre sırasında özel sektör profesyonelleri ve akademisyenlere sunmak istediğiniz makale konusu ile ilgili son bildirim tarihi 10 Şubat 2012!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT