Avrupa`ya Doğru

Tarihler: 30 Eylül 2004 Perşembe ~ 30 Eylül 2004 Perşembe 30 Eylül Perşembe Saat 18:30

Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi Sermet Çifter Salonu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Yapı Kredi Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:285 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2004 ~ Eyl 30, 2004
SÖYLEŞİ:
Avrupa`ya Doğru: Aktörler, Süreçler, Olasılıklar
Yöneten: Fuat Keyman

Hızla değişen dünyada kendisi de hızla değişen bir Türkiye’de yaşıyoruz. 2000’li yıllarda yaşadığımız bu hızla değişim sadece Türkiye’nin iç dinamiklerinin yarattığı bir süreç değil; aksine, dış dinamikler dediğimiz Türkiye’nin uluslararası ilişkileri yaşadığımız değişim sürecini çok daha fazla etkiliyorlar. Bu yıllar içinde, Türkiye-AB, Türkiye-IMF ve Türkiye-ABD ilişkilerinin Türkiye’de siyaset, ekonomi ve kültür alanlarında oluşan değişime etkileri yadsınamaz. Bu ilişkilerin belki de en önemlisi, bu yıl sonu tam üyelik müzakerelerine başlama olasılığını içeren Türkiye-AB ilişkileri. Türkiye’nin uzun süren Avrupa’yla bütünleşme sürecinin, en önemlisi aşaması, bu yıl sonu AB’nin tam üyelik statümüzle ilgili alacağı karar olacak, ve bu kararın olumlu olması da önümüze ülkemizde devlet-toplum/birey ilişkilerinde çok ciddi değişim ve dönüşümler yaratacak bir müzakere sürecini getirecek. Bu anlamda, Avrupa’ya doğru Türkiye’nin yaşayacağı olası değişim ve dönüşümleri tartışmamız, çözümlememiz ve anlamamız, çok önemli bir gereksinimdir. Avrupa’ya Doğru: Aktörler, Süreçler, Olasılıklar bu gereksinimi karşılamayı amaçlayan, alanlarında uzman ve yetkili kişilerin konuşmacı olarak katılacağı bir tartışma dizisidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT