Ayla Algan Sevenleri İle Aqua Florya’da Buluşuyor

Tarihler: 19 Eylül 2013 Perşembe ~ 19 Eylül 2013 Perşembe 15:00 - 16:00

Yer: Aqua Florya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2013 ~ Eyl 19, 2013

İstanbul'un denize sıfır konumlu ilk alışveriş merkezi Aqua Florya, usta sanatçı Ayla Algan'ı ağırlıyor.

Eğlence ve alışveriş keyfini bir arada sunan Aqua Florya Alışveriş Merkezi Türkiye'nin kendi alanında en başarılı ve güvenilir isimlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro sanatçısı, sinema oyuncusu ve aynı zamanda İstanbul Drama Sanat Akademisi eğitmeni olan Ayla Algan, 19 Eylül Perşembe günü saat 15:00-16:00 arasında Aqua Florya'nın konuğu oluyor.

Müzik ve tiyatro sanatlarını iç içe yaşayan Ayla Algan, Yunus Emre'nin şiirlerini Almanca, Fransızca ve İngilizce olarak şiirli-şarkılı okuyarak Yunus Emre'yi dünyada tanıtmıştır. Hamlet Hamlet, Moliere'in Hayatı, Aşk Hastası gibi tiyatro oyunlarında, Binbir Gece, Aliye gibi dizilerde yer alan Algan, bir saat sürecek interaktif konuşmasında Yaratıcı Drama'nın bireylerde özgüven, liderlik, iletişim becerileri, duyu farkındalığı gibi konularda misafirlerin merak ettikleri soruları yanıtlayacak.

Aqua Florya'da İstanbul Drama Sanat Akademisi katkılarıyla gerçekleşecek olan Yaratıcı Drama söyleşisini kaçırmayın..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT