Aysim Türkmen Söyleşisi

Tarihler: 19 Ekim 2011 Çarşamba ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: Salt Beyoğlu

Adres: İstiklal Cad. No.136 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 76 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2011 ~ Eki 22, 2011

SALT, “İstanbullaşmak” sergisine eşlik eden “90” etkinliği kapsamında; 19 Ekim Çarşamba günü saat 18:30’da şehir antropoloğu Aysim Türkmen’i konuk edecek.

Türkmen, “Avrupa’da ayaklanan gençliğin İstanbul’da yansıması var mıdır?” başlıklı söyleşisinde, dünyanın birçok şehrinde gayrimenkul krizinden etkilenen gençler ile İstanbul’un arka sokaklarında bu krizi yaşamayan gençlerin sorunları arasındaki benzerlik ve farklılıkları tartışmaya açacak. İki ayrı oturumda gerçekleştirilecek söyleşinin ikinci bölümü ise 22 Ekim Cumartesi saat 15:00’te Salt Beyoğlu’nda yapılacak.

İlk oturumda, neoliberal şehirdeki düzenlemeler; gittikçe artan bölünme; yoğunlaşan kamera kayıtları ve polis baskısına odaklanarak incelenecek. İkinci oturumda ise, bu şehirlerde yaşayan alt sınıf gençliğin gittikçe daralan mekânlarda yarattığı (ya da yaratamadığı) alanlar tartışmaya açılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT