Bebeğim Olacak Seminerleri

Tarihler: 15 Ekim 2009 Perşembe ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi 15 Ekim Perşembe ve 24 Ekim Cumartesi

Yer: Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi

Telefon: 0216 444 44 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2009 ~ Eki 24, 2009
Bebeğim Olacak Seminerleri Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde!

Mustela ile Bebeğim Olacak Seminerleri, bu defa anne adayları ile Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde buluşuyor. Medical Park Hastanesi işbirliği ve Mother & Baby’nin desteği ile düzenlenen seminerlerde hamilelik ve doğum sürecinde faydalı olacak tüm bilgileri ünlü Doğum Koçu Ayşe Öner ve Medical Park’ın uzman doktorları aktarıyor.

Dünyanın bir numaralı anne bebek cilt bakım uzmanı Mustela’nın Medical Park Hastanesi’nin işbirliği ile düzenlediği Bebeğim Olacak Seminerleri, anne ve baba adaylarına heyecanlı bekleme döneminde destek oluyor. Anne ve baba adayları Bebeğim Olacak Seminerleri sayesinde hamilelik dönemi ve sonrası için en iyi şekilde hazırlanıyor.

Seminerlerde Türkiye’de bir ilke imza atan ünlü Doğum Koçu Ayşe Öner ve Medical Park’ın uzman doktorları eğitim veriyor. 8 Ekim Perşembe, 15 Ekim Perşembe ve 24 Ekim Cumartesi günü farklı konuların işleneceği seminerlere Mustela’nın sponsorluğunda katılım ücretsiz… Anne adayları seminerler boyunca; hamilelikte nefes çalışmaları, bebek odası hazırlığı, doğuma çantasında bulunması gerekenler, anne sütü ve emzirme, bebeğin günlük bakımı ve bebek masajı, gerekli besin takviyeleri, evde alınacak güvenlik önlemleri ile ilkyardım konularında Doğum Koçu Ayşe Öner’den eğitim alıyorlar.

Doğum şekillerinden tarama testlerine, hamilelikte ve lohusalıkta beslenmeden bebeklerde görülen hastalıklara, bebekler için aşılardan doğum sonrası depresyonlara kadar merak edilen konuları anne adaylarına Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi uzman doktorları anlatılıyor.

Farklı konuların işleneceği toplam üç seminerden oluşan programı tamamlayan katılımcı anne adayları sertifika almaya hak kazanıyor. Bebeğim Olacak Seminerleri’ne tüm anne adayları ve eşleri davetlidir. Katılımlarınız için 0216 444 44 84’den Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’ne kayıt yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT