Bebeğim Olacak Seminerleri Alman Hastanesi’nde!

Tarihler: 27 Haziran 2009 Cumartesi ~ 27 Haziran 2009 Cumartesi 27 Haziran 2009 Saat: 11:00 - 16:00

Yer: Mustela

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2009 ~ Haz 27, 2009
Bebeğim Olacak Seminerleri Alman Hastanesi’nde!
Hayatın en büyük mucizelerinden biri gerçek oluyor. Her ay minik bebeğinizin gelişimini hissediyorsunuz. Siz de bebeğinizi kucağınıza almak için bekliyorsanız Alman Hastanesi’nde düzenlenecek Mustela ile Bebeğim Olacak seminerini kaçırmayın! Hamilelik ve doğum sürecinde faydalı olacak tüm bilgilerin aktarıldığı seminer ile anne adayları, hem kendileri hem de bebekleri için en güzel başlangıcı hazırlıyor.

Kadın sağlığı ve tüp bebek konusunda Türkiye’de referans merkezlerden biri olan Alman Hastanesi’nde 27 Haziran Cumartesi günü Mustela ile ünlü doğum koçu Ayşe Öner eşliğinde Bebeğim Olacak semineri düzenlenecek. Anne ve bebek cilt bakım uzmanı Mustela sponsorluğunda gerçekleştirilecek seminerde anne adayları kurs boyunca; hamilelikte nefes çalışmaları, bebek odası hazırlığı, doğuma çantasında bulunması gerekenler, anne sütü ve emzirme, bebeğin günlük bakımı ve bebek masajı, evde alınacak güvenlik önlemleri ile ilkyardım konularında eğitim alacaklar.

Seminer, 27 Haziran Cumartesi günü 11.00 ile 16.00 saatleri arasında Taksim’de Alman Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Programa katılan anne adayları sertifika almaya hak kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT