Boğaziçi’nin 150 Yıllık Öyküsü

Tarihler: 25 Şubat 2012 Cumartesi ~ 25 Şubat 2012 Cumartesi 14:30

Yer: Pera Müzesi Oditoryumu

Ücret: Ücretsizdir

Adres: Meşrutiyet Caddesi No: 65 34443 Tepebaşı - Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2012 ~ Şub 25, 2012

Pera Müzesi’nde “Konstantiniyye'den İstanbul'a XIX. Yüzyıl Ortalarından XX. Yüzyıla Boğaziçi'nin Anadolu Yakası Fotoğrafları”

Sergisi kapsamında panel:

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, “Konstantiniyye’den İstanbul’a XIX. Yüzyıl Ortalarından XX. Yüzyıla Boğaziçi’nin Anadolu Yakası Fotoğrafları” sergisi kapsamında 25 Şubat Cumartesi günü saat 14:30’da Pera Müzesi Oditoryumu’nda sergi küratörü Mimar Dr. M. Sinan Genim, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Baha Tanman ve Engin Özendes’in katılımıyla gerçekleşecek “Boğaziçi’nin 150 Yıllık Öyküsü” başlıklı bir panel düzenleniyor.

Panel’de serginin küratörü Dr. M. Sinan Genim, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Baha Tanman ve Engin Özendes Boğaziçi fotoğraflarından yola çıkarak, İstanbul'un Tanzimat'la değişmeye başlayan yüzünü erken Cumhuriyet dönemine uzayan bir süreçte, tarih, mimari, şehircilik, gündelik yaşam ve fotoğrafçılık tarihi gibi çeşitli başlıkların ışığında mercek altına alacaklar.

Boğaziçi’nin 150 Yıllık Öyküsü Mimar D. M. Sinan Genim
Prof. Dr. İlber Ortaylı
Prof. Baha Tanman
Engin Özendes

Etkinlik ücretsizdir.

Pera Müzesi Oditoryumu
Meşrutiyet Caddesi No: 65
34443 Tepebaşı - Beyoğlu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT