“Cilalı İbo” Anılıyor

Tarihler: 21 Aralık 2009 Pazartesi ~ 21 Aralık 2009 Pazartesi 20:00

Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Zeytinoğlu CaddESİ Etiler İstanbul Etiler İstanbul

Telefon: 0 212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2009 ~ Ara 21, 2009

Beşiktaş Belediyesi tarafından beş sezondur düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları, 21 Aralık Pazartesi günü tiyatro ve sinemamızın önde gelen komedi sanatçılarından Feridun Karakaya için gerçekleştirilecek olan etkinlikle sürüyor. Faruk Şüyün tarafından, sinemamızın unutulmaz “Cilalı İbo”su için hazırlanan gece, Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde (Akatlar Kültür Merkezi) saat 20.00’dan itibaren takip edilebilecek.

Şehir Tiyatroları’nın çocuk bölümünde 16 yaşında başladığı tiyatro serüvenine emekli olduktan sonra konuk sanatçı olarak yer aldığı oyunlarla yaşamının son dönemine kadar devam eden bir tiyatro sevdalısı olan Feridun Karakaya için hazırlanan gece, ustanın sahne serüveninin farklı dönemlerine tanık olmuş sanatçı dostlarının katılımıyla renklenecek. “Ustalara Saygı” gecesinde sinemamıza “Cilalı İbo” gibi unutulmaz bir karakter armağan eden aktörün sinemacı yönünü de Yeşilçam’da birlikte çalıştığı dostları anlatacak. Feridun Karakaya’nın yeğeni Tuna Egemen’in sunuculuğunu üstleneceği geceye; Ali Berge, Betül Arım, Cem Karakaya, Erol Günaydın, Gencay Gürün, Gülen Kıpçak, Levent Tülek, Kamuran Sezer, Mehmet Dinler, Nebil Özgentürk, Sevil Uluyol, Toron Karacaoğlu ve Yılmaz Atadeniz konuk olacaklar.

Sahnenin Feridun Karakaya ile özdeşleşmiş Cilalı İbo aksesuarları ile süsleneceği gecede; Nebil Özgentürk ve Deniz Yayın’ın sanatçı için hazırladığı belgesellerden bölümler de seyirciye sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT