City’s, Dünyanın En Ünlü Spritüel Motivasyon Uzmanı Uri Geller’ı Ağırlıyor!

Tarihler: 26 Şubat 2011 Cumartesi ~ 26 Şubat 2011 Cumartesi 15:00

Yer: Nişantaşı City`s

Adres: Teşvikiye Mah. Teşvikiye Fırın Sokak 5 İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2011 ~ Şub 26, 2011

Türkiye’nin en ünlü alışveriş merkezi City’s, dünyanın en ünlü spritüel motivasyon uzmanı Uri Geller’ı ağırlıyor… Dünyanın en ünlü sanatçılarının, politikacıların, sporcuların ve dev firmalarının motivasyon danışmanlığını gerçekleştiren Uri Geller 26 Şubat Cumartesi günü saat 15:00’te City’s’e geliyor.

Tamer Kurter Productions’ın organizasyonu ile, 27 Şubat’ta, biletleri Biletix’te bulunan bir seminer/performans yapmak için İstanbul’a gelecek olan Uri Geller bir gün öncesinde hayranları ile City’s de buluşacak.

İnsan sınırlarını zorlayan performansları ile tanınan Uri Geller, Nişantaşı’nın gözde mekanı City’s’de hayranlarının karşısına çıkacak. Dünyanın en ünlü sanatçılarının, politikacıların, sporcuların ve dev firmalarının motivasyon danışmanlığını gerçekleştiren Uri Geller, 26 Şubat Cumartesi günü saat 15:00’te Nişantaşı ziyaretçileri ile tanışıp posterlerini imzalarken, performanslarından da örnekler sunacak.

Uri Geller Hakkında

20 Aralık 1946`da TelAviv`de doğdu. Psikokinezi yeteneği sayesinde gerçekleştirdiği, el değdirmeden metal bükme gösterileriyle tanınmıştır. Uri Geller Michael Jackson ve John Lennon gibi isimler başta olmak üzere dünyanın en ünlü sanatçılarının, politikacıların, sporcuların ve dev firmalarının motivasyon danışmanlığını gerçekleştirmiştir. Geller bir dönem Türkiye’de Sinan Çetin’in sunduğu Fenomen adlı programda jüri üyesi olarak görev almış, kaşıkları büküp, bozuk saatleri çalıştırarak, televizyonda izleyenleri büyülemişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT