Çocuklar İçin Okuma Saati

Tarihler: 26 Eylül 2009 Cumartesi ~ 26 Eylül 2009 Cumartesi 26 Eylül 2009 Saat: 16.00

Yer: Yapı Kredi Sermet Çifter Salonu

Nereden Alınır: www.ykykultur.com.tr

Adres: İstiklal Caddesi No. 161-161A Beyoğlu 34433 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2009 ~ Eyl 26, 2009
Çocuklar İçin Okuma Saati

Nursel Duruel, çocuklar için Genç Olmak adlı kitaptaki Türk edebiyatının en güzel öykülerini okuyacak. 26 Eylül 2009 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak etkinlik, Yapı Kredi Kültür Merkezi’nde…

Nursel Duruel’in hazırladığı ve YKY tarafından yayımlanan iki ciltlik öykü seçkisi Genç Olmak’ta Hüseyin Rahmi’den Ülkü Tamer’e, Osman Şahin’den Ahmet Büke’ye; seksen yazardan seksen öykü yer alıyor.

Türk öykücülüğünün yaklaşık 120 yıllık bir zaman dilimindeki evrimini ortaya koyan Genç Olmak, özellikle çocukluklarını ve ilkgençliklerini süren okurlara sesleniyor. “Toplumumuzda çocuk ve genç olmanın öykülerde karşılık bulan tarihçesi” olarak da okunabilecek bu özel seçki, öykücülüğümüzün gelişim çizgisiyle ilgili önemli bir kaynak olduğu gibi, toplumsal hayatımızdaki ve algı dünyamızdaki değişimi de öykülere yansıdığı ölçüde ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT