DBE Hamilelik Dönemini Doğru Yönetmenize Yardımcı Oluyor

Tarihler: 07 Ağustos 2011 Pazar ~ 07 Ağustos 2011 Pazar 13:00 - 16:30

Yer: DBE Eğitim Salonları

Nereden Alınır: www.dbe.com.tr

Adres: DBE Eğitim Salonları Nişantaşı İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 233 01 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Aileleri bilinçlendirmeyi hedeflediği eğitimlerine “Karnım Burnumda!” ile devam ediyor.

Hamilelik dönemi ve bu dönemde karşılaşılan fiziksel ve psikolojik sorunlara değinilecek olan eğitim semineri, 7 Ağustos 2011 Pazar günü saat 13.00 - 16.30 arasında, DBE Eğitim Salonları-Nişantaşı’nda gerçekleşecek.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, 25 yıllık birikimiyle herkesin gereksinimine yönelik eğitim çalışmalarına farklı programlarla devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de, birey ve kurumlara yönelik, değerlendirme, değişim ve gelişim alanlarında danışmanlık yapan ve eğitim programları oluşturan DBE, yeni atölye çalışmasını, hamilelik dönemindeki ve hamileliğe hazırlanmakta olan kadınlara yönelik gerçekleştiriyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Varujan Mağar’ın “Hamilelikteki Fizyolojik Değişimler” ve DBE Uzman Klinik Psikolog Hejan Epözdemir’in “Psikolojik Süreçler ve Öneriler” konularını anlatacağı seminerde; hamilelik dönemi efsaneleri, yanlış uygulamalar ve öneriler belirlenerek katılımcıların sorularına yer verilecek. İnteraktif bir şekilde sürecek seminerde, katılımcıların fiziksel ve psikolojik olarak rahatlayabilmeleri ve mevcut sıkıntılarıyla daha kolay başa çıkabilmeleri için basit, kendi kendilerine yapabilecekleri egzersizler öğretilecek.

Hamilelikteki güçlükler fizyolojik ve psikolojik olarak ikiye ayrılıyor. Ancak çoğu kez bu iki sürecin birlikte işlediği gözleniyor. Örneğin, yapılan araştırmalar, hamilelik dönemi mide bulantılarının pek çoğunun psikolojik olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca, hamilelik dönemindeki hormonal değişimler kadınların psikolojik durumunu olumsuz yönde etkilerken, bu durum zaman zaman ciddi psikolojik sorunlara da yol açabiliyor. Hamilelik dönemindeki fizyolojik ve psikolojik süreçlere değinilecek olan seminer, herkesin katılımına açık olup, özellikle anne- baba adayları, anne olmayı düşünenler ve anne adaylarına profesyonel hizmet veren uzmanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat niteliğinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT