Deepak Chopra ve Ezgi Sorman

Tarihler: 14 Ocak 2009 Çarşamba ~ 14 Ocak 2009 Çarşamba 14 Ocak Çarşamba Saat 19:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 230,00 TL - 180,00 TL - 100,00 TL - 80,00 TL - 30,00 TL (KISITLI GÖRÜŞ)

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, TİM Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2009 ~ Oca 14, 2009
DR. Deepak CHOPRA
“Ülkem, bir milyondan fazla Hint kokenli Amerikalinin katkilari ile zenginlesmistir; bunlardan biri de alternatif tibbin onderi Dr. Deepak Chopra’dir.” – ABD Baskani Bill Clinton, Mart 21, 2000 – Eyalet Yemegi- Hindistan
“Time Dergisi Deepak Chopra’yı yuzyilin 100 kahraman ve ikonu icinde anmakta ve onu alternatif tibbin sair peygamberi olarak adlandirmaktadir.” Time Dergisi, Haziran 1999
“Dunyaca taninmis doktor ve yazar Deepak Chopra suphesiz ki, cagimizin en ilham verici ve kolay anlasilir filozoflarindan biridir. “– Mikail Gorbacov, Pio Manzu Uluslararasi Bilim Komitesi Odul Toreni, Italya
Zihin ve beden tibbinin dunyadaki en taninmis ve en buyuk liderlerinden biri olan Deepak Chopra saglik anlayisimizi degistirmeye devam ediyor.1996’da Kaliforniya da actigi ‘Saglik icin Chopra Merkezi” ile Chopra bati tibbi ile dogal sifa geleneklerini birlestirererek olusturdugu sifa yaklasimini genis kitlelerle paylasiyor. Chopra’nin calismalari toplumun fiziksel, zihinsel, duygusal, spirituel ve sosyal sagliga bakisini degistiriyor.

35 dile cevrilmis ve dunyada 20 milyon adet satmis, 50den fazla kitabi, 100den fazla audio video ve CD-ROMu ile cok uretken bir yazardir. Kitabi, “Baris Tek Yoldur” (Harmony Yayincilik) , Quill Odullerini, “Sirlar Kitabi : Hayatinizin gizli yonlerini ortaya cikarin” ile Nautillus Odullerini kazanmistir. En cok satanlar listesindeki bazi kitaplari: “3. Isa: Gozardi edemeyecegimiz Isa”, “Olumden Sonra Hayat”, “Kanitin Engeli”, “Buda; Bir Aydinlanma Hikayesi”, “Istekleri Dogal Karsilama: Tesadufun Sonsuz Gucunu Kullanmak”, “Tanriyi Tanimak: Gizemlerin Gizeminde Ruhun Yolculugu”, “Mukemmel Saglik”, “Yaslanmayan Beden, Sonsuz Zihin”, “Genc Kal Uzun Yasa: Yaslanmayi Tersine Cevirmenin10 Adimi” , “Basarinin 7 Spirituel Kurali”, “Ask Yolu”. Chopra, sagliga yonelik bircok kitap yayinlamistir: “Sihirli Baslangiclar”, “Buyulu Hayatlar: Hamilelik ve Dogum icin Rehber”, “Chopra Merkezi Sifali Bitkiler El Kitabi: Mukemmel Saglik icin 40 Dogal Recete”, “Mukemmel Kilo: Ideal kilonunuza ulasmak ve onu korumak icin zihin/beden programi, “Rahat Uyku: Uykusuzlugu yenmek icin tum zihin beden programi”, “Kuantum Iyilesme”. En populer audio kitaplari ve CD-ROMlari arasinda “Sihirli Zihin, Sihirli Beden”, “Yuksek Benlik: Sonsuz Yolculuk” ve “Icimizdeki Bilgelik” bulunmaktadir.
Deepak’in PBSdeki programi bircok kitle tarafindan bilinmektedir, bu programin bazi bolumleri: Ruhun Iyilesmesi: Beden, Zihin, Ruh; Beden, Zihin, Ruh: Sihir ve Gizem, kanalin en cok izlenen ve en basarili para toplama (fund raiser) programi olmustur: “Buyucunun Yolu”, “Simya ve Kristal Magara”
Chopra’nin uluslararasi sunucu ve acilis konusmacisi olarak populerligi uzun bir odul listesi ile ispatlanmaktadir. Acilis konusmacisi olarak, Gorbacov ve Kosta Rikanin eski baskani ve Nobel Odulu sahibi Oscar Arias tarafindan kurulmus “Baris Insanlik Gelisimi Vakfi” tarafindan ev sahipligi yapilan Dunya Forumunun acilis toreninde acilis konusmasini yapmistir. Esquire dergisi kendisini ulkenin ilk 10 motivasyonel konusmacisindan biri olarak ilan etmistir. 1995’de Nelson Mandela, kongre uyesi Barbara Jordan, Tom Peters, ve Garrison Keillor ile birlikte Toastmasters Uluslararasi en iyi ilk bes konusmaci odulune layik gorulmustur.
Halen Harvard Tip Okulunun sponsor oldugu Internal Medicine’da konferans vermeye devam etmektedir, ve bircok akademik kurulusun ana konusmacisi ve Kellogg Isletme Okulunun Yardimci Profesorudur.
Albert Einstein Tip Koleji ve Amerikan Psikoterapi Dergisi tarafindan Einstein odulu sahibi Deepak 2006’da Ulusal Etnik Koalisyon tarafindan Ellis Adasi Onur nisani ile odullendirilmistir.
Deepak Chopra ayni zamanda “Yeni Insanlik icin Birlik” adindaki olusumun baskanidir. Yeni Insanlik icin Birlik tum dunyadaki sosyal adalet, ekonomik ozgurluk, ekolojik denge ve fikir ayriliklarinin cozulmesi icin buyuk bir kitle bilinci olusturmaya kendini adamis bir olusumdur.Chopra, 2005 yilinda kidemli bilimadami olarak The Gallup Organization a katilmistir. Liderligin Ruhu seminerleri ile duzenli olarak is ve politik alaninda liderlere danismanlik yapmaktadir
Dr.Chopra; Chopra Merkezindeki calismalari ile; zihin beden ruh ve sifa arasindaki cok onemli bag hakkinda evrensel bilgelikte devrim yapmaktadir. Batinin teknolojik mucizeleri ile dogunun bilgeligi arasinda kopru olusturmayi misyon edinen Deepak ve ekibi tum dunyada saglik hizmeti veren profesyonellere seminer ve egitim programlari duzenlemektedir. Dr. Chopra; American College of Physicians ve American Association of Clinical Endocrinologists uyesidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT