Detoks Akşam Seminerleri ile Hayatın Yol Haritası Çıkartılıyor

Tarihler: 26 Mayıs 2011 Perşembe ~ 26 Mayıs 2011 Perşembe 19.00 - 22.00

Yer: BÜMED (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği)

Ücret: 60 TL

Nereden Alınır: Eğitim Akademi

Adres: BÜMED (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) Güney Kampüs Lojman Kapı Yanı Bebek İstanbul Bebek İstanbul

Telefon: 0216 641 40 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2011 ~ May 26, 2011

Eğitim Akademi’nin çalışanlara ve hayatında değişiklik yapmak isteyenlere kendilerini tanımak adına verdiği ve özellikle yoğun iş temposuyla çalışan kesimde pozitif sonuçlar oluşturan eğitimler ve seminerler, katılımcılara klasik kişisel gelişimden daha fazlasını vaat ediyor.

Eğitim Akademi, verilen eğitimler ve seminerlerde duygusal zekaya hitap ediyor. İş ve özel yaşam dengesini sağlayacak eğitimler, doğrudan performansa etki ediyor. Stres yönetimi seminerleri, zor insanlarla baş edebilmeyi, çatışmaları yönetmeyi, öfke kontrolünü ve hayata bakışı etkileyen sıkıntıların nasıl aşılacağını öğretiyor. Amaç ise daha keyifli ve başarılı bir yaşam sürebilmek.

Hayatın Yol Haritası Çıkartılıyor

Eğitim Akademi firmasının kurucusu, NLP eğitmeni ve yaşam koçu olan Serap Gökmen; “Kendinizi daha iyi tanımanız, duygularınızı yönetmeniz, içsel motivasyonunuzu sağlamanız için seminerler veriyoruz, dilerseniz hayatınızın yol haritasını çizebilmeniz için profesyonel koçluk yapıyoruz. Verdiğimiz hizmetlerle yaşamınıza değer katacağımıza söz veriyor hatta bunu garanti ediyoruz” diyor.

Serap Gökmen ve Eğitim Akademi, uzun süreli eğitimler için vakit ayıramayanlara çözüm olarak “Detoks Akşam Seminerleri” düzenliyor. Bu eğitimler, iş sonrası hem keyifli vakit geçirmek hem de kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen katılımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Seminerlerle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.egitimakademi.com sayfası veya 90 (0216) 641 40 88 telefonu aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT