Dış ve İç Oyun Nedir? Koçluk Konferansı’nda

Tarihler: 22 Mart 2012 Perşembe ~ 22 Mart 2012 Perşembe

Yer: İstanbul Point Barbaros Hotel

Adres: Esentepe Yıldız Posta Cad. No:29 Şişli - İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 337 30 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2012 ~ Mar 22, 2012

Koçlar ve Liderler, 22 Mart’ta bir araya geliyor… “Dış ve İç Oyun” Nedir? Koçluk Konferansı’nda…

ICF Türkiye - Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Koçluk Konferansı 2012”, 22 Mart’ta İstanbul Point Barbaros Hotel’de gerçekleşecek. Koçluğun dünyadaki gelişiminin, kurumların kullanımının, iş yapış biçimlerine yansımasının ve iş dünyası için getirisinin irdeleneceği etkinlik, yerli ve yabancı pek çok ünlü konuşmacıyı ağırlayacak. Koçluk Konferansı 2012’de koçluğun temelini oluşturan “iç oyun ve dış oyun” bileşkesi ile organizasyonların başarıya nasıl ulaşabildikleri gözler önüne serilecek.

Dünyadaki önde gelen koçluk organizasyonu olan ICF (International Coach Federation - Uluslararası Koçluk Federasyonu) 1995 yılından bu yana 100‘den fazla ülkede 19 binden fazla profesyoneli temsil ediyor. Kendini koçluk mesleğini geliştirmeye adamış ICF, profesyonel koçluk sanatını ve uygulamalarını ilerletmek için global çalışmalar yürütmesinin yanı sıra oluşturduğu standartlar ve akredite ettiği eğitim programları ile koçluk mesleğinin gelişmesine katkıda bulunuyor.

Bu amaçla dünya çapında pek çok seminer ve organizasyona imza atan ICF, 22 Mart tarihinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek koçluk zirvesine ev sahipliği yapacak. ICF Türkiye – Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği tarafından İstanbul Point Barbaros Hotel’de düzenlenecek “Koçluk Konferansı 2012”, dünyanın en hızlı büyüyen ikinci mesleği olan koçluğun gelişimini, kurumlarda nasıl kullanıldığını ve şirketler için getirisini masaya yatıracak. Katılımcıların, profesyonel koçların deneyimlerini birebir onlardan dinleyeceği etkinlik; alanında lider pek çok ismi ağırlayacak.

Konferansın merakla beklenen yabancı konukları, koçluğun gurularından ve liderlik ve performans geliştirme şirketi Performance Consultants International’ın Yönetim Kurulu Başkan Sir John Whitmore ve ICF Global Başkanı Janet M. Harvey yapacakları sunumlarda liderlerin de desteğe ihtiyacı olduğuna ve koçlardan nasıl faydalanılması gerektiğine değinecek. Başlangıçta sporda kullanılan iç oyun ve dış oyun tekniğinin kişileri ve giderek büyük organizasyonları nasıl başarıya götüreceğinin anlatılacağı konferansta koçluk anlayışı bambaşka bir bakış açısıyla irdelenecek.

Türkiye’den de alanında başarılı pek çok değerli ismin sunumlarıyla renklenecek etkinlikte, Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, Anadolu Endüstri Holding A.Ş. İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Koordinatörü Osman Alptürer, Boyner Holding İK ve Kurumsal İletişim Direktörü İdil Türkmenoğlu söz alacak.

Araştırma sonuçları zirveye damga vuracak

İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilecek “Koçluktan Neden ve Nasıl Yararlanıyoruz?” konulu oturum da ise T-Bank İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hakkı Yıldırmaz, Olmuksa Pazarlama ve Satış Direktörü Serdar Çiloğlu, Roche Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Berrin Yılmaz, TAV İnsan Kaynakları Direktörü Yiğit Oğuz Duman ve Ernst & Young, Central and Southeast Europe Learning Leader Zeynep Anamur Perek, kendi deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

“Koçluk Konferansı 2012” alana ilişkin global araştırmaların anlatılacağı; ICF Araştırmaları Bağımsız Kuruluşu PWC’nin Küresel Araştırma Direktörü Colin McIlheney’nin sunumu ile son bulacak.

Bu deneyim kaçmamalı!

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek bu etkinliğin koçluk mesleğinin ülkemizdeki gelişimi açısından büyük önem taşıdığına değinen ICF Türkiye Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği Başkanı Gürkan Sarıoğlu, “Koçluk, iletişim teknolojilerinden sonra dünyanın en hızlı büyüyen ikinci mesleği. “Koçluk Konferansı 2012”; bu mesleğin dünyadaki gelişimini, kullanımını ve getirisini koçluğun gurularından, uzman koçlardan ve İK profesyonellerinden dinleme imkânı yaratıyor. Katılımcılar için 19 bini aşkın üyesiyle en büyük koçluk topluluğu olan ICF’in bu etkinliğine katılmak, koçluğun farklı kurumlarda uygulanan örneklerine şahit olmak, bu alanda yanıtsız kalmış pek çok sorunun yanıtını almak için kaçırılmaz bir fırsat olacaktır” dedi.

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek ICF Koçluk Konferansı ile ilgili daha detaylı bilgi için www.koclukkonferansi.com web adresi ziyaret edilebilir, twitter.com\koclukkonferansi ve Facebook.com\koclukkonferansi adresinden gelişmeler takip edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT