Doğan Cüceloğlu`yla Yaşam Başarısı Üzerine

Tarihler: 20 Aralık 2008 Cumartesi ~ 20 Aralık 2008 Cumartesi 20 Aralık Saat: 19.00

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Levent Şubesi

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Etiler Etiler İstanbul

Telefon: 0212 268 04 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2008 ~ Ara 20, 2008

DOĞAN CÜCELOĞLU İLE “YAŞAM BAŞARISI” ÜZERİNE

"Yaşam başarısı tüm başarılara anlam verir; ders ve okul başarısı, meslek ve iş başarısı, evlilik ve aile başarısı, yaşam başarısı şemsiyesi altında anlam kazanır.” Doğan Cüceloğlu

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Levent Şubesi, Beşiktaş Belediyesi ile birlikte 20 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Akatlar Kültür Merkezi’nde Psikolog Dr. Doğan Cüceloğlu’na ev sahipliği yapıyor.

Değerli Psikolog Doğan Cüceloğlu, “Yaşam Başarısı” adlı konferansında bizlere, insanın kendini tanıması, kendi potansiyellerini ortaya çıkarması, hayatta başarılı olması ve daha mutlu bir yaşama sahip olması için teorik ve pratik tavsiyeler sunacaktır. Konusunda uzman olan bu değerli konuşmacının vereceği konferans bireysel ve toplumsal başarılarımız için önemli bir farkındalık yaratacaktır.

PROGRAM:18.00-19.00 Kokteyl ve Klasik Müzik Dinletisi
19.00-20.30 Konferans: Doğan Cüceloğlu "YAŞAM BAŞARISI"
Daha fazla bilgi için: http://levent.yeniyuksektepe.org.tr/

Doğan Cüceloğlu: Mersin`in Silifke ilçesinde onbir çocuklu bir ailenin onbirinci çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve ortaokulu orada bitirmiştir. Ankara ve Kırklareli`de liseyi bitirip İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. ABD`de Illinois Üniversitesi`nde Bilişsel Psikoloji doktorasını yapmıştır.
Türkiye`de Hacettepe ve Boğaziçi üniversitelerinde çalışmış, Fullbright bursu ile Berkeley`deki Kaliforniya Üniversitesi`nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak bir sene görev almıştır.
1980-1996 yılları arasında ABD`deki Fullerton şehrinde Kaliforniya Eyalet Üniversitesi`nde görev yapmıştır. 1996`dan bu yana Türkiye`de üniversite öğrencilerine, öğretmenlere, ana babalara ve işadamlarına yönelik seminerler, konferanslar ve atölye çalışmaları düzenlemektedir.

YENİ YÜKSEKTEPE KÜLTÜR DERNEĞİ HAKKINDA: Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, 2009 yılında 20. yılını kutlayacak olan felsefi, kültürel, ekolojik ve sosyal çalışmaları gönüllüler vasıtasıyla yapan bir sivil toplum kuruluşudur.
Yeni Yüksektepe etkinliklerini kendi ilkeleri doğrultusunda yapan, kazanç amacı gütmeyen, siyasi ve dini bir nitelik taşımayan felsefi-kültürel-gönüllü bir organizasyondur.
Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, 12 ilde 23 şube ile etkinliklerini sürdürmektedir. İnsanlığın felsefi, kültürel ve hümanist değerleri üzerine kurulmuş olan organizasyon, kurulduğu andan itibaren bireyin ve toplumun gelişimi için binlerce kültürel, sosyal ve felsefi etkinlik gerçekleştirmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT