Doğan Hızlan, Pendik’te okuyucularıyla buluşacak

Tarihler: 03 Mayıs 2008 Cumartesi ~ 03 Mayıs 2008 Cumartesi 03 Mayıs 2008 Cumartesi

Yer: Kavakpınar Kütüphanesi

Adres: Pendik Pendik İstanbul

Telefon: 0216 585 11 00 -2131

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2008 ~ May 3, 2008
Doğan Hızlan, Pendik’te okuyucularıyla buluşacak
Yazar Doğan Hızlan, Pendik Belediyesi’nce düzenlenen “Okur-Yazar Buluşmaları” programına katılarak, okuyucularıyla buluşacak. Kavakpınar Kütüphanesi ve Etüt Merkezi’nde düzenlenecek “Okur-Yazar Buluşmaları” programında Doğan Hızlan, bir söyleşi gerçekleştirecek. Hızlan’ın okuyucularıyla sohbet edip, kitaplarını da imzalayacağı program, yarın (03 Mayıs 2008 Cumartesi) saat 14.00’te başlayacak.

-PENDİK’TE HER AY BİR YAZAR, KİTAPSEVERLERLE BULUŞUYOR-
Pendik genelinde 10 kütüphaneyi hizmete sunan Pendik Belediyesi, geçen yıl başlattığı “Okur-Yazar Buluşmaları” programıyla, vatandaşları kitapların yanı sıra kitapların yazarlarıyla da tanıştırıyor. Her ay farklı bir kütüphanede farklı bir yazarla gerçekleştirilen programın öncesinde konuk yazarın belirlenen bir kitabı okuyuculara hediye ediliyor. Hediye kitaplar, özellikle programa katılacak öğrencilere verilirken; böylelikle, kitabı program öncesi okunan konuk yazarla, kitabı üzerine sohbet imkanı da oluşuyor.

Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, eğitime ve kitap okumaya desteklerinin süreceğini belirterek, “Yeni Mahalle Semt Konağı’nda yeni bir kütüphaneyi de hizmete açmak için çalışmalarımız son aşamaya geldi. 1 ay gibi kısa bir süre içinde yeni kütüphane hizmete sunulacak” dedi. Erol Kaya, Pendik’in genelinde yeni kütüphaneler kurmak için çalışmalar sürdürdüklerini de kaydetti.

Kütüphanelere ilgiyi artırmak için müzik odaları da hazırlayan Pendik Belediyesi, her kütüphanede, hizmete sunduğu bilgisayarda internet erişimi, kablosuz internet ve görme engelliler için özel program kurulmuş bilgisayar hizmeti de sunuyor. Tüm hizmetlerin ücretsiz sunulduğu Pendik Belediyesi kütüphaneleri, her ay yaklaşık 25 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT