Dünden Bugüne, Bugünden Geleceğe Türkiye

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 08 Mayıs 2010 Cumartesi

Yer: Koç Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 8, 2010
Koç Üniversitesi, “Dünden Bugüne, Bugünden Geleceğe Türkiye” başlıklı sempozyumu Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencilerinin organizasyonuyla 7–8 Mayıs tarihlerinde Rumelifeneri Kampüsü Mühendislik Oditoryumu’nda gerçekleştirecek.

Her bölümden öğrencinin Türkiye ve Dünya meselelerini araştırdığı, analizlerde bulunduğu ve bu konularda kendini geliştirdiği bir kulüp olma özelliğini taşıyan Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü öğrencilerinin, geçen yıl başlattığı sempozyum serisinin ikincisi bu sene 7–8 Mayıs 2010 tarihlerinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü Mühendislik Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

Koç Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Sami Gülgöz’ün açılış konuşmalarıyla başlayacak olan ve iki gün sürecek sempozyumda, ‘Türkiye’deki Toplumsal Değişimler’, ‘Türkiye Demokrasisi ve Sorunları’, ‘Türkiye Dış Politikasının Yönü’, ‘Küresel Kriz ve Sonrasında Türkiye Ekonomisi’ başlıklı konular ele alınacak.

Siyasiler, sivil toplum temsilcileri, profesörler ve gazetecilerin üniversite öğrencileriyle bir araya geleceği ‘Dünden Bugüne, Bugünden Geleceğe Türkiye’ temalı sempozyumda, Türkiye`nin sosyal, siyasal ve ekonomik dengelerde değişimleri göz önünde bulundurularak gelecekle ilgili çıkarımlar yapılacak.

Lisans ve yüksek lisans öğrencileri, akademisyenler, basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının katılacağı ve ücretsiz düzenlenecek sempozyumun sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Sempozyuma katılmak isteyen öğrenciler http://home.ku.edu.tr/~dundenbuguneturkiye/ adresindeki katılım formunu doldurarak ya da doguzel@ku.edu.tr e-mail adresine mail atarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde yapılacak sempozyum katılımcıları için Taksim`den ve Kadıköy`den 07 -08 Mayıs tarihlerinde 08:30’da ücretsiz servis imkanı sağlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT