En Zevkli Alış Veriş İçin Kalamış Marinada Buluşalım

Tarihler: 11 Haziran 2011 Cumartesi ~ 11 Haziran 2011 Cumartesi 11:00 – 19:00

Yer: Setur Kalamış Marina

Adres: Kadıköy, Setur Kalamış Marina Tesisleri İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0532 767 60 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2011 ~ Haz 11, 2011

WISTA üyeleri denizcilik alanında eğitimlerini devam ettiren kız öğrencilere destek vermek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bunlardan ilki 11 Haziran Cumartesi günü Setur Kalamış Marina tesislerinde düzenlenecek.

48 WISTA üyesinin, desteği ile düzenlenecek olan ‘Garage Sale’ etkinliğinde 25 katılımcı ile bir kermes düzenlenecek. Kalamış Marinanın en büyük çekek alanında, 11 Haziran Cumartesi günü tam bir şenlik yaşanacak.

WISTA üyeleri bu kermesten sağlanacak gelirin tamamını, 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde okuyan kız öğrencilere burs verilmesi için aktaracaktır.

WISTA adına açıklama yapan Dernek Başkanı Nuvara Uslu Erdönmez : “ WISTA olarak bu sektöre adım atan tüm kadınları kucaklamayı amaçlıyoruz. Bu nedenle denizcilik konusunda verdiği eğitimle adından söz ettiren 9 Eylül Üniversitesinin Denizcilik Fakültesi’nde eğitim alan kız öğrencilerden elimizden geldiği kadarına destek olmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle bir dizi etkinlik planladık. İstanbul Setur Kalamış Marinada düzenlenen ’ Garage Sale’ ilk adımdır. Hem eğlence hem de çok güzel bir amaca hizmet etmesi için planlanan bu etkinlik için üyelerimizin yoğun iş tempoları içinde stres atacağına inanıyoruz.”dedi.

Siz de, zevkli bir alışveriş yaparak, kız öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak istiyorsanız, cumartesi günü için farklı bir plan yapmayın. Kermese Stant-up ustası Ayşe Erbulak, Aşkı Memnu dizisinin kötü adamı Hilmi Bey yani müzik dünyasının romantiği ve gitar ustası Recep Aktuğ katılacak. Yüzüklerin kadın efendisi Nayad Bal açacağı stantta eserlerini sergileyecek. Aşk doktoru Mehmet Çoşkundeniz ise kitapları ile kermeste yer alacak.

Ayıraca, etkinlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Düşler Akademisi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın (KEDV) iktisadi işletmesi olan Nahıl’da stantları ile yer alacak. Etkinliğin ana sponsorluğunu ise Koç grubunun sahibi olduğu Setur Kalamış Marina üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT