Galleria Ünlülerin Yaşam Koçu Pelin Tekinsoy’u İmza Gününde Ağırlıyor

Tarihler: 24 Eylül 2011 Cumartesi ~ 25 Eylül 2011 Pazar 13:00-18:00

Yer: Galleria D&R Mağazasının Önü

Ücret: Ücretsiz

Adres: Galleria Alışveriş Merkezi Sahilyolu Ataköy / İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2011 ~ Eyl 25, 2011

Keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin buluşma noktası Galleria, bu hafta sonu da kültür sanat etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Galleria, misafirlerini ünlülerin yaşam koçu Pelin N. Tekinsoy’la bir araya getiriyor. Cumartesi ve Pazar günü Galleria’yı ziyaret edenler Tekinsoy’a kitabını imzalatıp kendisiyle sohbet etme şansı bulacak.

Eğlencenin ve alışverişin merkezi Galleria’da, bu hafta sonu hem büyükleri hem de küçükleri keyifli saatler bekliyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında birçok ünlü isim ağırlayan Galleria’nın bu haftaki konuğu ünlülerin yaşam koçu Pelin N. Tekinsoy olacak.

Cumartesi (24 Eylül) ve Pazar günü (25 Eylül) saat 13:00-18:00 saatleri arasında, Galleria D&R mağazasının önünde gerçekleşecek imza gününde, Pelin N. Tekinsoy sevenlerinin kitaplarını imzalayarak onlarla sohbet edecek. Çocuk gelişiminde anne ve babanın rolünün önemine dikkat çekmeyi amaçlayan Pelin N. Tekinsoy, hem bu konu hakkında bilgiler verecek hem de son kitabı “Anne – Baba Bu Kitabı Oku” adlı kitabı hayranları için imzalayacak.

Okulların açılmasıyla birlikte yoğun bir eğitim öğretim yılına giren minik misafirleri ise hafta sonu Galleria’nın deneyimli animasyon ekibi tarafından hazırlanan etkinlikler bekliyor. Eğitici öğretici animasyonların yanı sıra yüz boyama, oyun hamuru ve boyama gibi aktiviteler ise çocuklara neşeli saatler yaşatacak. Ayrıca, dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan tavla ve satranç ise bu hafta sonu düzenlenecek renkli aktiviteler arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT