Genç Gönüllüler Geleceği Şekillendiriyor

Tarihler: 08 Ağustos 2008 Cuma ~ 08 Ağustos 2008 Cuma 14.30

Yer: Genç Gönüllüler Derneği

Adres: Ayazağa Mah. Dereboyu Cad. No:13/2 Hüseyin Coral İş Merkezi Ayazağa Kültür Merkezi Şişli Şişli İstanbul

Telefon: 0 537 230 54 79

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2008 ~ Ağu 8, 2008

Kültür Alanında Faaliyet Gösteren Sivil Toplum Kuruluşları`na Davet Var

1 Nisan 2004 tarihinde İstanbul Şişli/Ayazağa’da kurulan derneğimiz, gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlara çözüm üretmesini sağlamak, hükümetler, yerel yönetimler ve iş dünyasıyla ortaklıklarını geliştirmek, çeşitli projeler geliştirerek dünya barışına katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur.
Derneğimiz; sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınma hareketleri başlatmak, bölgeler arasındaki farklılıkları giderecek projelerini merkezi ve yerel idareler ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, uluslar arası fonların desteği ile faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.
Genç Gönüllüler Derneği; Türkiye’nin 7 bölgesinde 7 kent belirleyerek bu iller ve 81 ildeki kültür programı gerçekleştiren tüm aktörleri bir araya getirerek Türk kültürünün tanıtılması, farklı kesim ve yapıdaki ülkelerin kültürlerinin ülkemizde tanınması, ön yargıların ortadan kaldırılarak ülkeler arasında anlayış ve hoşgörü kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Avrupa Birliği Kültür Programı’na başvurma kararı almıştır.
Kültür alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak sizleri de bu programa dahil etmek istiyoruz. 2009-2013 yılları arasında hem Türkiye’nin 7 bölgesinde hem de Avrupa’nın 30 farklı ülkesinde Türkiye’nin başında olduğu festivaller düzenlemeyi planlıyoruz. Avrupa ülkeleriyle de sürekli temasta olan derneğimizin şuan itibariyle dokuz ayrı ülkede proje ortağı bulunmaktadır. GGD Brüksel Temsilciliği de Nisan 2008 yılında resmen faaliyetlerine başlamıştır. Gerçekleştirmeyi planladığımız projeyi sizlere de anlatmak ve birlikte hareket etmek istiyoruz.
Biliyoruz ki sizler de daha önce buna benzer çalışmalar yaptınız yada bundan sonra yapmak istiyorsunuz ancak destekleyecek birilerini bulamıyorsunuz. O halde gelin tanışalım ve birlikte neler yapabileceğimiz hususunda fikir alışverişinde bulunalım. Gelin Avrupa ve Türkiye’de; gençleri ve toplumun genelini kucaklayan bir projeye birlikte imza atalım ve tüm Avrupa’nın gönlünü birlikte fethedelim.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT