Genco Erkal ile Söyleşi

Tarihler: 08 Haziran 2004 Salı ~ 08 Haziran 2004 Salı 8 Haziran Salı Saat 19:30

Yer: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2004 ~ Haz 8, 2004
Söyleşi:
“GENCO ERKAL”

1959 yılından başlayarak Türkiye’nin önemli özel tiyatro topluluklarında oyuncu ve yönetmen olarak çalıştıktan sonra, 1969 yılında, bugün de sanat yönetmeni olduğu Dostlar Tiyatrosu’nu kuran Genco Erkal, değişik yıllarda bir çok kez “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu”, “En İyi Tiyatro Yönetmeni”seçildi. “Yaşam Boyu Başarı” ödülleri kazandı. Antalya Film Festivali’nde iki kez Altın Portakal aldı.

1993-1998 yılları arasında, Paris’te ve Avignon Festivali’nde Fransızca da oynamaya başlayan Genco Erkal, üç Fransız yapımında rol aldı.

Erkal, bugüne değin tiyatroda yaşamış olduğu deneyimleri ve oyunculuğu hakkında bilgileri aktaracak. Genco Erkal dinleyiclerle karşılıklı söyleşi yaparak onlardan gelen soruları da yanıtlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT