Hakan Günday ile Perşembe Buluşmalarında, Aşk-Hayat-Yazı ve Hırsın Şiddeti Üzerine

Tarihler: 26 Mayıs 2011 Perşembe ~ 26 Mayıs 2011 Perşembe 26 Mayıs Perşembe Saat: 17:00

Yer: Pera Palace Hotel

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2011 ~ May 26, 2011

Pera Palace Hotel ‘Perşembe Buluşmaları’nın mayıs ayı konuğu, genç yazar Hakan Günday. Özel bir okur kitlesi olan yazar, Pera Palace Hotel’de okurlarıyla hayatın şiddeti, aşkın şiddeti, yazının şiddeti, hırsın şiddeti üzerine bir Hakan Günday romanı olan son kitabı “Az”ı konuşacak...

‘İstanbul’un İncisi’ Pera Palace Hotel, ait olduğu kent ile kucaklaşmak üzere Doğan Kitap işbirliği ile başlattığı ‘Pera Palace Hotel Perşembe Buluşmaları’ etkinliğinde, yazarları İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. Bir kültürel miras niteliğinde olan Pera Palace Hotel, kültür-sanat buluşmalarına genç yazar Hakan Günday ile devam ediyor.

Nedim Gürsel, Mario Levi, Nazlı Eray, Zülfü Livaneli, Nermin Bezmen gibi isimleri edebiyat severlerle bir araya getiren Perşembe Buluşmaları’nın mayıs ayı konuğu Hakan Günday, okurlarıyla ‘şiddet’ odaklı bir sohbet zemininde buluşacak. Günday; şiddeti, son kitabı ‘Az’da yer verdiği gibi; aşk, hayat, yazı ve hırs odağında değerlendirecek.

Sohbet toplantısı, 26 Mayıs Perşembe akşamı 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Katılmak isteyen edebiyatseverler, 0212 377 40 50 numaralı telefondan yer ayırtarak ücretsiz etkinliğe katılabilirler. ‘Perşembe Buluşmaları’nın detayları, www.perapalace.com adresindeki ‘İstanbul’u Keşfedin- Etkinlikler’ bölümünden takip edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT