Herşey Tiyatro Söyleşileri – 2

Tarihler: 20 Şubat 2011 Pazar ~ 20 Şubat 2011 Pazar 17:00

Yer: Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Yeni Sahne

Adres: Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi – Bahçelievler Yeni Sahne Bahçelievler Belediyesi Başkanlığı yanı Barbaros Cad. Bahçelievler İstanbul Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 441 98 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2011 ~ Şub 20, 2011

Konuşmacı : “Emin Olcay”

Oyuncu Tayfası 2011’de sahnelere bir proje daha armağan ediyor…

“Her şey Tiyatro” diyerek attığımız her adımı sizlere yeni bir soluk olarak sunmaya devam ediyoruz…Bu ay 2.si gerçekleşecek olan “Her şey Tiyatro”söyleşilerinde, Emin Olcay`ı ağırlıyoruz.Program; 20 Şubat 2011 Pazar günü Saat: 17.00’de Yeni Sahne’de gerçekleşecektir.

Uzun yıllardır Devlet Tiyarotlarında oyunculuk, yönetmenlik ve rejisörlük yapmaktadır. Tek Kişilik Düet gibi bazı tiyatro oyunlarını yönetmiştir.

Olcay, asıl çıkışını yakaladığı Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili düşüncelerini de şöyle dile getirmiştir. "43-44 yıldır tiyatrodayım. 8-9 yıldır da televizyon dizilerinde oynuyorum. Ama Kurtlar Vadisi başka. Esas çıkışım Ömer Baba ile oldu diyebilirim. Ömer Baba Emin Olcay’ı geçti. Dışarıda Ömer Baba diye hitap ediyorlar. Emin Olcay diyen yok. Bu bir oyuncu için riskli; ama oynadığım bu rolün güzelliği karşısında buna razıyım. Çünkü verdiğim mesajların çok doğru, yerini bulan mesajlar olduğunu biliyorum".

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT