Hilmi Yavuz’a Saygı

Tarihler: 29 Ocak 2009 Perşembe ~ 29 Ocak 2009 Perşembe 29 Ocak Perşembe

Yer: Altunizade Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Eskader

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2009 ~ Oca 29, 2009
ESKADER’den “Hilmi Yavuz’a Saygı”
Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER)’in Üsküdar Belediyesi ile birlikte her ay organize ettiği “Şairlere Saygı” toplantıları devam ediyor. Bu ay tanınmış şair ve yazar Hilmi Yavuz için bir saygı gecesi düzenleniyor. Program 29 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de, Altunizade Kültür Merkezi’nde başlayacak.

Yusuf Dursun ve Bestami Yazgan’ın yöneteceği toplantıya konuşmacı olarak Mehmet Nuri Yardım da katılacak. Şiirlerini seslendirecek olan Hilmi Yavuz, katılımcıların sorularına cevap verecek, zaman zaman da hatıralarını nakledecek. Edebiyat, sanat ve kültür dünyasından bir çok seçkin ismin hazır bulunacağı toplantıda dinleyiciler de soru yöneltebilecekler. Programın sonunda Hilmi Yavuz’un bir eseri dinleyicilere armağan edilecek. Toplantıya katılım serbest.

ESKADER yöneticileri, Şubat ayında ise Sedat Umran için bir saygı gecesi hazırlıyor. Programlar Haziran’a kadar devam edecek.
Konu ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi, 0 (212) 5112323 telefonundan veya sanatalemi.net sitesinden alınabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT