İPZ’2013 ‘’İnteraktif Pazarlamanın İkinci Baharında: Dönüşüm ve Uyum’’ Diyor!

Tarihler: 12 Eylül 2013 Perşembe ~ 12 Eylül 2013 Perşembe 09:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: 450 TL + KDV

Nereden Alınır: http://ipz13test.happydigital.com.tr/Register

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2013 ~ Eyl 12, 2013

Türkiye’nin ilk ve en geniş kapsamlı dijital pazarlama organizasyonu İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2013, sekizinci yılında “Dönüşüm ve Uyum” temasıyla katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor. “Online İtibar Yönetimi”, “Bilişim Hukuku”, “Medyada Gelenekselden Dijitale Dönüşüm” sektör uzmanlarının gözünden masaya yatırılacağı İPZ’13, 12 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’ta pazarlamanın ikinci baharı ile tanışmak isteyenleri buluşturacak.

Türkiye’nin en büyük ve en köklü interaktif pazarlama zirvesi İPZ, bu sene TTNET, Türk Telekom ve Avea’nın ana sponsorluğunda, 12 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’ta yerli ve yabancı pazarlama profesyonellerini bir araya getiriyor. Online İtibar Yönetimi”, “Bilişim Hukuku”, “Medyada Gelenekselden Dijitale Dönüşüm” konulu panelleri ve ‘Dönüşüm ve Uyum’ teması ile kapılarını açacak İPZ’13, interaktif pazarlamanın tamamladığı evrimi ve ikinci baharını katılımcılarla paylaşacak.

Pazarlamada; büyük örülme ve büyük çözülmenin ardından gelen ‘dönüşüm ve uyum’ yılı…
İnteraktif, dijital dünya, yakınsama ve teknoloji çağının son harikalarından mobil ile birlikte İPZ’13; zaten interaktif olan pazarlamanın geçirdiği dönüşüm ve uyumu, stratejik kaderini bu unsurlarla belirleyen markalara, şirketlere ve tüm iş dünyasının dikkatine sunacak.
Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek İnteraktif Pazarlama Zirvesi’ne yurtdışından ve Türkiye’den çok değerli değerli konuşmacılar davet ettiklerini belirten MMI Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu “Sektör interaktif pazarlama ile bir dönüşüm sürecine girdi; bu sürece uyum sağlayan birçok uluslararası ve ulusal dev marka, öncülüğünü üstlendiği birçok yeniliği sektöre kazandırdı. Geçtiğimiz yıllarda interaktif pazarlamanın geleceğini konuşurken artık bu yıl markaların ‘dönüşüm ve uyum’ süreçleri, uyum aşamasını başarı ile tamamlayan markaları gündemimize taşıyıp İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin felsefesini masaya yatıyoruz. Bu kapsamda dünyaca ünlü Publicis Group’a bağlı MRY ajansının CMO’su David Berkowitz, ‘Cyborg Tüketici Çağında Pazarlama’ başlıklı bir sunum gerçekleştirerek dijital dünyanın Google Glass gibi projelerle geçirdiği evrimi katılımcılarla paylaşacak. Ayrıca Rusya’dan Lookat Media Kurucu Ortağı Katya Bazilevskaya ve Madvertise Global Tedarikten Sorumlu Başkanı Jana Sievers mobil operatörlerinin, uygulamalarının geleceğinden bahsedecek. ‘’Pazarlama zaten interaktiftir’’ sloganı ile yola çıktığımız İPZ’de bu önemli konukları ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu özel konuşmacıları ve konuları dinlemek isteyen herkesi 12 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’a bekliyoruz” dedi.

İnteraktif pazarlamanın ikinci baharında uluslararası ve ulusal markalar ‘dönüşüm ve uyum’ hikayelerini anlatacak!
Dünya devi markaların ardından yerli ve lokal markalara sıçrayan pazarlama stratejilerindeki dönüşüm ve bu dönüşümün pazarda ayakta kalabilmek adına beraberinde getirdiği uyum; TTNET, Türk Telekom, Avea, PepsiCo, Paro, IBM, Yapı Kredi, Kale Seramik, Local Time, TAV gibi birçok ulusal ve uluslararası markanın hikayeleri ile İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2013’te hayat bulacak.

David Berkowitz, giyilebilen teknolojinin dijital dünyada açtığı yeni kapıları değerlendirecek
Türkiye’nin en büyük ve köklü pazarlama organizasyonu olan İPZ, ikinci baharında alanında uzman, birbirinden önemli isimleri katılımcılarla bir araya getirecek. Bu yıl zirvenin ana konuşmacısı ise; uluslararası en büyük reklam şirketlerinden Publicis Group’a bağlı MRY ajansının CMO’su David Berkowitz… İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde ‘Cyborg Tüketici Çağında Pazarlama’ başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek Berkowitz, özellikle son dönemin gündem maddelerinden ‘Google Glass’ projesi ve örnekleri ile birlikte dijital mecranın hızla elimizde tuttuğumuz bir olgudan üzerimize giydiğimiz kıyafete ya da taktığımız bir aksesuara dönüşüm sürecini ve adaptasyonunu anlatacak.

Ayrıca iş hayatına ve günlük kullanım alanlarına çok hızlı giriş yapan ve günden güne kullanımı oranı artan mobil, İPZ’13’ün öne çıkan konuları arasında yer alıyor. Sektörün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecek ‘Mobilin Geleceği’ oturumlarında; Rusya’dan Lookat Media Kurucu Ortağı Katya Bazilevskaya ve Madvertise Global Tedarikten Sorumlu Başkanı Jana Sievers tarafından mobil operatörlerin geleceğinden, uygulama ekonomisine, mobil ticaretten, mobil cihazların geleceğine kadar sektörü ilgilendiren tüm konuları masaya yatırılacak.

Markaların ve firmaların pazarlama stratejilerini doğrudan etkileyen unsular, sektördeki dönüşüme uyum gösteren ve gösteremediği için ayakta kalamayan markalar, teknolojik gelişmelerin sektöre katkıları ve sonuçlarının devrim niteliğindeki hangi yeniliklere yer açtığının detayları ile değerlendirileceği zirvenin diğer konuşmacıları arasında; Marka Danışmanı Hakan Senbir, Perform Group Türkiye Genel Müdürü Emre Uğurlu, Movez Genel Müdürü Kurt Onur, Promoqube Ajans Başkanı Korhan Kurt, DBI Genel Müdürü Uğur Şeker ve birçok ulusal ve uluslararası markanın temsilcisi yer alıyor.

Sayılarla İPZ’ye bakış!
Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen ve pazarlama sektörünün on yıl içerisinde geçirdiği döşüme ışık tutan Türkiye’nin en köklü zirvesi İPZ, bugüne kadar 6 binden fazla sektör profesyonelini ağırladı. Son iki yıldır ise canlı olarak yayınlanan İnteraktif Pazarlama Zirvesi dünyanın dört bir yanından 30 bin kişi canlı olarak izledi. İnteraktif pazarlamanın kalbinin attığı İPZ sahnesinde bugüne kadar, 60’a yakın yabancı konuşmacı olmak üzere toplam 250 konuşmacı interaktif pazarlama meraklısı katılımcılarla bir araya geldi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT