İstanbul’da Bir Yazar Olarak Yaşamak

Tarihler: 18 Şubat 2009 Çarşamba ~ 18 Şubat 2009 Çarşamba 18 Şubat Çarşamba günü saat 18:30

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi

Ücret: Katılım ücretsizdir. Rezervasyon yaptırmak zorunludur.

Nereden Alınır: www.obmuze.com

Adres: Bankalar (Voyvoda) Cad. No: 11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2009 ~ Şub 18, 2009
Mario Levi, Osmanlı Bankası Müzesi’nde İstanbul’u anlatıyor
Yazar Mario Levi, Osmanlı Bankası Müzesi’nin (OBM) düzenlediği “Kent ve Edebiyat Söyleşileri”nde hayranlarıyla buluşacak. İstanbul’da Bir Yazar Olarak Yaşamak başlıklı söyleşi, 18 Şubat Çarşamba günü saat 18:30’da gerçekleştirilecek.

“İstanbul Bir Masaldı” kitabının önsözünde Mario Levi şehri şöyle tanımlıyor: “Benim İstanbul’um bir masaldı... Bu masal benim hikayemdi... Bu masal ‘onların’ hikayesiydi... Bu masal bizim hikayemizdi... Bu masal sizin hikayenizdi... Bu masal, kendini, kendi şehrinde yabancı hissedenlerin hikayesiydi. Bu masal, tüm yaşamlara karşın, Boğaz’ın sularını bir ana rahmi gibi görmek istememin hikayesiydi... Bu masal yanlış bir kulaçta ya da kürek sallayışta, o akıntıların biri tarafından yutulmaktan, bambaşka bir denize sürüklenmekten korkmanın hikayesiydi.”

OBM’de Voyvoda Caddesi Toplantıları kapsamında, her ayın üçüncü çarşamba günü 18:30-20:30 saatleri arasında düzenlenen “Kent ve Edebiyat Söyleşileri”nde, Yazarını Doğuran Kentler konuşuluyor. Buluşmalarda yazarlar, doğduğu kentten yola çıkarak yazdığı kente, yazdığı kentten yola çıkarak okurun kentine bir yolculuk yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT