Jean-Christophe Grange ile Söyleşi

Tarihler: 05 Kasım 2010 Cuma ~ 05 Kasım 2010 Cuma 5 Kasım Cuma, 18:00

Yer: İstanbul Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Giriş ücretsizdir.

Nereden Alınır: www.infist.org

Adres: İstiklal cad. N :4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2010 ~ Kas 5, 2010

İSTANBUL FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE JEAN-CHRISTOPHE GRANGÉ İLE SÖYLEŞİ

5 Kasım Cuma, 18:00

Doğan Yayınevi’nin konuğu olarak 2010 yazında Türkçesi yayımlanan Ölü Ruhlar Ormanı adlı son romanı vesilesiyle İstanbul’a gelecek olan Jean-Christophe Grangé, 5 Kasım Cuma günü İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nde bir söyleşiye katılacak. Simültane çeviri yapılacaktır.
Giriş ücretsizdir.

Türünün tartışmasız ustalarından olan Fransız yazar Jean-Christophe Grangé kısa sürede tüm dünyada önemli bir okuyucu kitlesini fethetmeyi başardı. Redaktör olarak çalıştığı haber ajansında göçmen kuşlar üzerine hazırlarladığı yazı dizisinden esinlenen ilk romanı olan Leyleklerin Uçuşu 1994’te yayınlandı. Fransa’da 450.000 adet satan ve dünyada 20 dile çevrilen yazarın ikinci romanı Kızıl Nehirler ise Mathieu Kassovitz tarafından filme çekildi. 30’dan fazla ülkede yapıtları yayınlanan yazarın romanları Türkiye’de Doğan Yayınevi aracılığıyla okurlarıyla buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT