Koç Üniversitesi Ailelerin Sınavı Seminer Dizisi Devam Ediyor

Tarihler: 10 Mart 2012 Cumartesi ~ 10 Mart 2012 Cumartesi 14:00 - 17:00

Yer: Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED)

Adres: İstiklal Cad. No: 181 Merkez Han Beyoğlu, Taksim Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Koç Üniversitesi ve Türk Psikologlar Derneği işbirliği ile çocukları sınava girecek ailelere yönelik gerçekleştirilen seminer dizisinin ikincisi, ücretsiz olarak 10 Mart 2012, Cumartesi günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde düzenleniyor. “Ailelerin Sınavı” Çocuğunuz Sınava Giriyor, Ya Siz? başlıklı seminer tüm aile ve öğretmenlere açık olacak.

Koç Üniversitesi, Türk Psikologlar Derneği işbirliği ile çocukları sınava girecek ailelere ve öğretmenlere yönelik sınav kaygısını bütüncül bir yaklaşım ile ele alan seminer dizisinin ikincisini düzenliyor. Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde (ANAMED) 10 Mart 2012, Cumartesi günü düzenlenecek olan “Ailelerin Sınavı” Çocuğunuz Sınava Giriyor, Ya Siz başlıklı seminer dizisinin ikincisi Türk Psikologlar Derneği Üyesi Uzman Klinik Psikolog Aygün Tuçe Ataş’ın katkıları ile ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Koç Üniversitesi ile gerçekleştirilen bu seminer dizilerinin önemine vurgu yapan Türk Psikologlar Derneği, gerçekleştirilen araştırmalarda aile desteği gören öğrencilerin sınav kaygısı ile daha etkin bir biçimde başa çıkabildiğini ve daha az sınav kaygısı yaşadığını belirtiyor. Türkiye’de özellikle üniversite sınavının öğrencilerin geleceklerini garantiye almaları için aşmaları gereken en büyük engel haline geldiğine değinen Türk Psikologlar Derneği, gençlerin yüksek öğretime devam etmeleri, istedikleri mesleği edinmeleri için bir “ya hep-ya hiç” gibi görülen üç saatlik bu sınavın gençlerde olduğu kadar ailelerde ve öğretmenlerde de yüksek kaygı yarattığına vurgu yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT