Kozzy´de ´Sağlıklı Yaşamın Anahtarı´ Seminerlerinde Bu Hafta

Tarihler: 21 Aralık 2010 Salı ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Yer: Kozzy Alışveriş Merkezi

Nereden Alınır: www.kozzyavm.com

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatağı Baytur Konutları Yanı Kozyatağı Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2010 ~ Ara 29, 2010

Sanata, sanatçıya ve kültüre verdiği önem ile bilinen Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, çeşitli TV programlarında, çocuk yetiştirme konusunda görüşüne başvurulan Uzman Dr. Ayça Gül ve Beslenme ve diyet uzmanı Gizem Keservuran ile “Çocuklarda beslenme problemleri” üzerine yol gösterici seminerler düzenleyerek, ziyaretçilerini çocukların beslenmeleri konusunda aydınlatıyor.

Çocuklarda iştah ve beslenme problemleri ile okul döneminde çocuklarda beslenme konularında ebeveynleri aydınlatmak amaçlı düzenlenen “Eyvah Çocuğum İştahsız mı?” semineri 22 Aralık tarihinde saat 11.00’de, “Okul Döneminde Çocuklarda Beslenme Nasıl Olmalıdır” semineri ise 29 Aralık saat 11:00’de Kozzy AVM sinema salonunda gerçekleşecek. Seminere katılmak isteyen Kozzy AVM ziyaretçileri danışmaya başvurarak kayıt yaptırabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT