Marka 2011

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 16 Aralık 2011 Cuma

Yer: Swissotel the Bosphorus İstanbul

Adres: Bayıldım Cad. No.2 Maçka Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 326 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 16, 2011

Wallpaper*, Agent Provocateur, Ammunition Design Group, Kelly Hoppen Home Design, Aviva, Peace One Day gibi sıra dışı örneklerle dünyaca ünlü fikir ve marka liderleri, etkileşim deneyimi tasarlayan yıldız tasarımcılar, yaşam tarzı sunan markalar, efsane moda kraliçeleri, dijital dünyadan yepyeni fikirler, sürdürülebilir projeler ve hem Türkiye’den, hem dünya pazarlarından birbirinden ilginç güncel, canlı vakalar, Marka 2011’de!..

MARKA-International Brand Conference of Istanbul, 12. yılında birbirinden değerli konuşmacıları ve çok özel içeriği ile iş dünyasına yine çok ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Lider eğitim ve konferans şirketi Yürekli tarafından düzenlenen ve ana sponsoru Yapı Kredi World olan MARKA Konferansı, 15-16 Aralık tarihlerinde Swissotel the Bosphorus İstanbul’da düzenlenecek.

Fikir liderleri ve marka liderlerinin buluşma platformu olarak kurgulanan MARKA Konferansı, yine markaların gündemini belirlemeye ve marka ekiplerinin gelecek dönem çalışmalarında derin izler bırakmaya hazırlanıyor. Özel konuşmacıları, güçlü sponsor desteği ve seçkin katılımcı profiliyle MARKA 2011’de bu yıl; moda, perakende, endüstriyel tasarım, lifestyle, online marketing, sosyal mecra ağları, sürdürülebilir marka olmak, değişen marka yönetim dinamikleri konuşulacak.

MARKA 2011; hızlı tüketim, teknoloji, gıda, lüks perakende, otomotiv gibi birçok sektörden yepyeni marka vakalarının yer aldığı çok zengin bir içerikle katılımcılarını etkileyecek, yeni fikirlere ilham kaynağı olacak. Güncel ve değerli bilgiyi en farklı ve etkileyici formatta sunmasıyla öne çıkan MARKA Konferansı, 2011 yılında da eşsiz bir “MARKA 2011” deneyimini katılımcılarına yaşatmak için aylardır sürdürdüğü hazırlıkları tamamlamış durumda.

Dünyaca ünlü marka danışmanları, etkileşim deneyimi tasarlayan yıldız tasarımcılar, yaşam tarzı sunan markalar, efsane moda kraliçeleri, dijital dünyadan yepyeni fikirler MARKA 2011’de!..

Online Marketing konusunda; bağımsız marka danışmanı, melek yatırımcı, Virgin Group Online Pazarlama Eski Başkanı Alex Hunter; Luxury Lifestyle konusunda; dünyaca ünlü iç mekan tasarımcısı, Kelly Hoppen markasının ve stilinin yaratıcısı Kelly Hoppen MBE; New Media konusunda ikonlaşmış trendsetter mecra Wallpaper* Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tony Chambers; Sosyal Mecra Ağları konusunda; İngiltere’nin en renkli ve başarılı yöneticilerinden, Aviva Pazarlama ve İletişim Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi Amanda Mackenzie; Fikirli Tasarım konusunda; çağdaş endüstriyel tasarımın lideri, Apple Tasarım Direktörlüğü’nü yürütmüş tasarım yıldızı, Ammunition Group-Kurucu, Yaratıcı Direktörü Robert Brunner; Lüks Perakende Markalar konusunda; Agent Provocateur, Aquascutum, Pringle of Scotland markalarını başarıyla yöneten efsane moda kraliçesi Kim Winser OBE; Dünya Bariş İçin Marka Gücü konusunda; Peace One Day hareketinin lideri İngiliz film ve televizyon oyuncusu Jeremy Gilley, MARKA 2011’in konukları olacak. MARKA 2011’de ayrıca sürdürülebilirlik konusunda Türkiye’den çarpıcı örnekleriyle “Yeşil Marka Liderliği” başlıklı Türk iş dünyasından sürpriz isimlerin katılacağı bir panel yer alacak.

Türkiye’nin en etkin marka platformu “MARKA Konferansı” 12. yılında yine akılda kalıcı ve son dakikada açıklanan sürprizlerle dolu programıyla fark yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT