Marka Konferansı

Tarihler: 07 Ekim 2004 Perşembe ~ 07 Ekim 2004 Perşembe 7 Ekim Perşembe Saat 10:00-16:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüs BTS ( Büyük Toplantı Salonu )

Nereden Alınır: Bilgi için: info@guruturkey.com (GURU Turkey)

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüs - Rumelihisarüstü Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0216 386 63 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2004 ~ Eki 7, 2004
BTS`de "Marka" Konferansı Markanızın Değerini Biliyor Musunuz?

Dünyanın bir numaralı marka danışmanlığı firması Interbrand’in Grup Başkan Yardımcısı Tom Blackett ve Stratejik Direktörü Graham Hales 7 Ekim’de İstanbul’da!

Başarılı bir marka yaratmanın ve geliştirmenin, markanızın değerini ölçmenin sırlarını, dünya markalarının danışmanlığını yapan Tom Blackett ve Graham Hales’den öğrenme fırsatını kaçırmayın!

Konferans Hakkında: Bu konferansta markaların yaratılması ve geliştirilmesi bütün açılardan incelenecek; farklı sektörlerde marka gelişiminin stratejik süreci, marka değer tespiti ve iyi marka yönetimi uygulamaları ele alınacak. Seçilen örnekler Tom Blackett ve Graham Hales’in Interbrand bünyesinde tüm dünyada finansal hizmetlerden alkollü içkilere kadar çok çeşitli sektörlerden müşterilerle çalışırken edindikleri tecrübelere dayanmaktadır. Endüstri özelleştirmelerinin ışığında kamu kurumlarının karşılaştıkları özel zorluklar, eski tekellerin rekabetçi olmak için nasıl değişmek zorunda kaldıkları irdelenecek.

Konferans İçeriği: Markalar ve markalama: Tarihçe, gelişimi, dünyadan en iyi uygulamalar.
Marka değer tespiti: Nasıl yapılıyor ve bilgi nasıl kullanılıyor?
Özelleştirilmiş endüstrilerde markalama - güç, su, telekom, finansal hizmetler: özelleştirme öncesi ve sonrası marka gelişimi
Kurum içi markalama: Tutarlı ve yüksek müşteri memnuniyetini garantilemek için kurum çalışanlarının şirket markalarına uyumu
Kimler Katılmalı?: Konferans marka yaratma ve geliştirme konusunda çalışan herkese açık. Marka sahibi şirketlerin, Reklam Ajanslarının, Halkla İlişkiler Firmalarının, Araştırma Firmalarının CEO’ları, CMO’ları, Genel Müdürleri, Genel Müdür Yardımcıları, Direktörleri, Pazarlama Müdürleri, Marka Müdürleri, Reklam Müdürleri; Akademisyenler; Marka ve Pazarlama Danışmanları.

Konferans Programı
09:30 – 10:00 Kayıt
10:00 – 10:10 Açılış Konuşması
10:10 – 11:30 Tom Blackett
11:30 – 12:00 Kahve Molası
12:00 – 13:30 Graham Hales
13:30 – 14:45 Öğle Yemeği
14:45 – 15:30 Tom Blackett
15:30 – 16:00 Graham Hales
16:00 – 16:25 Soru Cevap
16:25 – 16:30 Kapanış Konuşması

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT