Medeniyetler Buluşması

Tarihler: 13 Aralık 2003 Cumartesi ~ 13 Aralık 2003 Cumartesi 13 Aralık Cumartesi Saat 15:00

Yer: Galatasaray Üniversitesi Kemal Oğuzmen Salonu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: Türsak Vakfı, www.tursak.org.tr

Adres: Galatasaray Üniversitesi, Çırağan Caddesi, Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2003 ~ Ara 13, 2003
6. Uluslararası Sinema Tarih Buluşması kapsamında;
Uluslararası Panel: Medeniyetler Buluşması
13 Aralık 2003 Cumartesi günü saat:15.00’da Galatasaray Üniversitesi “Kemal Oğuzmen Salonu”nda düzenlenecek olan ‘Medeniyetler Buluşması’ temalı ‘Panel’, “Uluslararası Sinema Tarih Buluşması” festivalinin aynı zamanda tarih danışmanlığını da yürüten tarihçi Prof.Dr. İlber Ortaylı’nın yönetiminde gerçekleştirilecek.
Osmanlı, Türk ve İslam tarihi üzerine çalışmaları bulunan ve bu çalışmalarını İletişim Yayınları’ndan “Ağa, Şeyh ve Devlet/Agha, Shaikh and State: On the Social and Political Organization of Kurdistan” adıyla yayınlayan; bugüne kadar Kürtler üzerine en kapsamlı araştırmaları yapmış bulunan Hollandalı akademisyen, sosyolog, antropolog Martin Van Bruinessen; ülkemize geçtiğimiz yıllarda gelen, ‘Muhteşem Süleyman’ ve ‘Sevenlerin Şafağı’ romanlarının yazarı; ‘Indochine/Hindiçin’ ve ‘Himalaya, Bir Şef’in Çocukluğu/Himalaya, l’Enfance d’un Chef’ filmlerinin senaryolarını yazan Fransız Louis Gardel; Venedik Üniversitesi Türkoloji Profesörlerinden Giampiero Bellingeri; İran Kültür Ataşesi Dr. Mohammed Ali Nevidi; Alman yönetmen Peter Lilienthal ve İran Medeniyetler Enstitüsü’nden Doç.Dr.Muhsin Mudir Saneçi ‘Medeniyetler Buluşması Paneli’nde konuşmacı olarak yer alacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT