Milletlerarası Mal Satımına İlişkin Sözleşmeler Hakkında Birleşmiş Milletler Antlaşması ve Türk Satım Hukuku

Tarihler: 17 Kasım 2006 Cuma ~ 18 Kasım 2006 Cumartesi 17-18 Kasım 2006

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi Üniversitesi

Adres: Kurtuluşderesi Caddesi No:47 Dolapdere Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2006 ~ Kas 18, 2006

BİLGİ`de ULUSLARARASI KONFERANS
İstanbul Bilgi Üniversitesi 17-18 Kasım tarihlerinde “Milletlerarası Mal Satımına İlişkin Sözleşmeler Hakkında Birleşmiş Milletler Antlaşması ve Türk Satım Hukuku”konulu konferansa ev sahipliği yapıyor.

11 Nisan 1980 tarihinde Viyana’da imzalanan Milletlerarası Mal Satımına İlişkin Sözleşmeler Hakkında Birleşmiş Milletler Antlaşması’na dünyanın 67 ülkesi taraftır. Antlaşmanın amacı, ticari malların sınıraşan satımlarına uygulanacak kuralları dünya genelinde bir örnek hale getirmektir. Satım sözleşmesinin birçok hukuk sisteminde farklı şekilde düzenlenmiş olması milletlerarası satımlardan kaynaklanan ihtilafların çözümünü güçleştirmekte; milli hukukların çeşitliliği ve değişkenliği hukuki güvenliğinin sağlanmasını engellemektedir.

Bu Antlaşma hakkında Türk hukukçularının ve ticari çevrelerin son derece sınırlı bilgisi olduğu düşüncesi ile düzenlenen Milletlerarası Mal Satımına İlişkin Sözleşmeler Hakkında Birleşmiş Milletler Antlaşması ve Türk Satım Hukuku Konferansı konu ile ilgili pek çok uzman ve akademisyeni biraraya getirecek. Tüm sunumların İngilizce gerçekleşeceği etkinlikte simultane çeviri yapılacaktır.

17-18 Kasım 2006 – Cuma, Cumartesi
İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT