Mutlu ilişki’nin Sırrını Vermeye Geliyorlar!

Tarihler: 06 Ekim 2010 Çarşamba ~ 06 Ekim 2010 Çarşamba 20.00

Yer: Psikoloji İstanbul Danışmanlık Eğitim ve Araştırma Merkezi

Adres: Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. No:20 K:1 D:5 Nişantaşı/İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 233 28 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2010 ~ Eki 6, 2010

Keyifli ve doyurucu bir ilişki için dünyadaki en geniş kapsamlı ve güvenilir araştırmaları yapan çift olarak tanınan Dr. John ve Julie Gottman ilk kez Türkiye’ye geliyor!

Yazdıkları 40’tan fazla kitapla ilişki terapisi alanında çığır açan çift, mutlu evliliğin anahtarı olarak kabul ediliyor.

35 yılı aşkın süredir, 3000’in üzerinde çiftle araştırma yapan Gottman’lar, mutlu evliliğin sırlarını ve boşanmanın çeşitli tekniklerle önlenebilir olduğunu bilimsel olarak kanıtladı ve aynı araştırmalardan yola çıkarak özel bir teknik geliştirdi.

Gottman çifti,neredeyse bir ömür içinde keşfettikleri bu tekniği kitaplarının yanı sıra seminerlerine katılan çiftlerle paylaşıyorlar. Gottmanlar geliştirmiş oldukları teknik sayesinde bir ilişkinin akıbetini % 96’lık bir doğruluk payı ile saptayabiliyor.

Dr. John ve Julie Gottman, 6 Ekim’de çiftlere “mutlu evliliğin sırlarını” anlatacak!

“Son 25 yılın En İlham Verici İlk 10 Terapisti” arasında da gösterilen John Gottman ve “yoksullukla başa çıkmaya çalışan çiftlere özel olarak geliştirilen bir programın yaratıcı” olan eşi Julie Schwartz Gottman Psikloloji İstanbul Danışmanlık, Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından Türkiye’ye geliyor.

Çift, ayrıca uzmanlarla da buluştukları bir dizi eğitim programına katılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT