Nevşah Fidan Turan`la Bin Nefes Aşk!

Tarihler: 13 Şubat 2010 Cumartesi ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Yer: Nevşah Fidan Turan

Nereden Alınır: www.nevsahfidan.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2010 ~ Şub 14, 2010
Mutlu ve doğru bir ilişki için nefes…
Sevgililer Günü’nde farklı bir şey yapın; ilişkinize birlikte yeniden başlayın!
14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftler, koşulsuz ve sonsuz bir sevgi için Nefes Eğitmeni ve İlişki Terapisti Nevşah Fidan Turan ile birlikte nefes alacak!

İki gün sürecek ve Sevgililer Günü için özel olarak programlanan “Bin Nefes Bir Aşk” semineri sonrası, aynı gece İstanbul’un en şık otellerinden birinde Sevgililer Günü kutlaması ile eskiyen, sorunlu ilişkilere yeni bir boyutta yeniden başlanacak.

BİN NEFES BİR AŞK’ta neler olacak?
Sevgi, aşk, mutluluk, paylaşım ve ilişkilerle ilgili zihninizdeki geçmişten taşıdığınız olumsuz düşünceleri temizleyecek. Kendinizi daha iyi hissetmenizi, yaşama daha net bakabilmenizi ve ne istediğinizden emin olmanızı sağlayacak. Doğru kişiyle doğru ilişkiler içerisinde olabilmenizi,koşulsuz sevgiye adım atabilmenizi ve paylaşabilmenizi,sevgilinizi o anın büyüsü içerisinde mümkün olan en yüksek ihtimallerde deneyimlemenizi sağlayacak. İlişkiniz mutlu, uyumlu, koşulsuz sevgi ve sonsuz ışık içerisinde büyüyüp olgunlaşacak. Yıllardır hayalini kurduğunuz aşk, sevgi, anlayış, neşe dolu bir ilişkiye kavuşabilirsiniz!

Geçmişin izlerinden kurtulmak, ilişkinizde aradığınız derinlik, koşulsuz sevgi, anlayış, saygı ve uyumu yaşamak, kendinizi ve sevginizi koşulsuzca ifade edebilmek ve “bildiğiniz sevgi”den bir üst boyuta geçmek istiyorsanız, sevgiliniz ve sizin için en ideal hediye…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT