Pera Film'de Söyleşiler

Tarihler: 01 Ekim 2011 Cumartesi ~ 01 Ekim 2011 Cumartesi 1 Ekim Cumartesi, saat 14:00 ve 18:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: Etkinlik ücretsizdir.

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 65, Tepebaşı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2011 ~ Eki 1, 2011

Pera Film’de Söyleşiler
“STREETART FİLMLER”
ve
“TUHAF FİLMLER İKİYÜZLÜLÜK kapitalizmin suretleri”
1 Ekim Cumartesi, saat 14:00 ve 18:00

TUHAF FİLMLER
İKİYÜZLÜLÜK
kapitalizmin suretleri

Pera Film, 16 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında yeni sezona dördüncü defa ağırladığı Centre Pompidou Film Bölümü’nden “Tuhaf Filmler / Hors Pistes” programını gösterime sunuyor. 7 orta metrajlı filmden oluşan “Tuhaf Filmler” seçkisinin teması “İkiyüzlülük: Kapitalizmin Suretleri.”

1 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’teki Serbest Düşüş ve Istisna ve Kaide fimleri ardından Centre Pompidou Film Bölümü programcılarından Geraldine Gomez ile bir söyleşi gerçekleşecek. Etkinlik ücretsizdir.

STREETART FİLMLER
Streetart İstanbul Kısa Filmler Seçkisi ve Söyleşi

Pera Film, 16 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında yeni sezona streetart istanbul ve İAF işbirliğiyle sunduğu streetart filmler başlıklı program ile başlıyor. Program, sokaktan çıkan ve sokağa dair olan farklı bir sanatın, yeniliklerini ve yaratıcılığını keşfe çıkıyor.

Sokak sanatçıları tarafından veya onlar üzerine hazırlanmış deneysel, belgesel ve stop-motion animasyon filmlerin yer aldığı, Roman Tschiedl ve Pertev Emre Taştaban tarafından hazırlanmış bir kısa film seçkisi de programa eşlik ediyor. 1 Ekim Cumartesi günü saat 18:00’deki kısa filmler seçkisi ardından Tschiedl ve Taştaban ile bir söyleşi gerçekleşecek. Etkinlik ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT